2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 همینجوری بود که

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

مثلا مشاور خانواده و روانشناس  هستی 

مگه انتخاب کردیم که خیانت ببینیم که مسخره میکنی

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

والا همش درمورد خیانت باورت میشه من تاپیک لباس زدم کسی نیومد اگه می‌نوشتم شوهرم بهم خیانت کرد صد نفر میومدن😂😂😂

برای رسیدن به بعضی چیز ها باید از چیز های دیگر گذشت ..

نه ولی این حجم تایپیک فکر نکنم همش واقعی باشههههه هوم

اینکه واقعی هست یا نه رو نمیدونم ولی انقدر خدمات سلامت روان درست ارائه نمیشه که خانوما فکر میکنن اینجا اتاق مشاورست و بایر تخلیه هیجانی کنن

من که دیگه خیلی وقته نمیام سایت و واقعا روانم ارومه

اینحا ذهنو مسموم میکنه

امید بذر هویت ماست 💚🌱

به خاطر اينكه هيچ كس از خوشياش نميگه از همسر خوبش نميگه اگرم كسي بگه از هر ده تا زن خوشبخت شايد يك نفر كه البته كار درستي هم هست اما خب ميشه انرژي مثبت زندگي رو هم به ديگران منتقل كرد كه متاسفانه اين نيست.

نه ولی این حجم تایپیک فکر نکنم همش واقعی باشههههه هوم

آخه اگه کسی بخواد دروغ بگه و سرکاری باشه،  نمیاد از بدبختیاش بگه

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود»