2777
2789
عنوان

طلا فروختن میشه بیاین

202 بازدید | 12 پست

میخوام النگوهامو تعویض کنم ۵ تا دارم اینارو بفروشم یه جور دیگه بخرم ۶ تا موقع فروختن چه جوری حساب میکنن میشه بگید 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

همش ضرره از من میشنوی نکن شیش تا النگ عوض کنی حداقل یدونه النگوت میره توی جیب طلافروش واسه اجرت و مالیات

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

همش ضرره از من میشنوی نکن شیش تا النگ عوض کنی حداقل یدونه النگوت میره توی جیب طلافروش واسه اجرت و ما ...

اخه خواهر دوتا خیلی داغون شده یکیش جوش دادم گفتم عوض کنم نمیدونم چیکار کنم اونکه میدونم کلی مالیات و اجرت میگیرن کلی کم میکنن 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خواهر دوتا خیلی داغون شده یکیش جوش دادم گفتم عوض کنم نمیدونم چیکار کنم اونکه میدونم کلی مالیات و ...

بنداز کنار

جمع کن باز بخر

تعویض همش ضرره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اخه خواهر دوتا خیلی داغون شده یکیش جوش دادم گفتم عوض کنم نمیدونم چیکار کنم اونکه میدونم کلی مالیات و ...

اصلا عوض نکن همون دوتا داغون رو از دستت دربیار بگذار کنار وگرنه همونا میره توی جیب طلافروش بعد پول دستت اومد یواش یواش بخر اینارو بگذار کنار

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

اونجوری پولم نمیرسه اخه

اندازه پولت بخر 

من یه بار طلا عوض کردم ۳تا النگو شد یکی 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من باشم بجای شما

میرم یکدونه یکدونه میخرم تا اضافه کنم اینارو بعنوان پس انداز میزارم کنار

اونجوری پولم نمیرسه اخه

ببین اگه مثلاشما۵تاالنگوشمابشه ۵۰گرم به نرخ روزطلامحاسبه کن بخوای یه ۶تاالنگودیگه بخری بایدگرم طلابه اضافه مالیات واجرت کنی بسته به النگویی که می خوایی الان اجرت النگوهافکرکنم کمش ۱۰تا۱۴درصدخوب معلومه ضررهست برای سرمایه گذاری که ضرره مخصوصااللن طلابالاس اگه برات مهم نیست عوض کن 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

[QUOTE=394717102]جدن ؟؟؟؟ 

طلافروش طلاازت می خره فقط وزن طلاروباقیمت طلامحاسبه گیکنه بعدبا۷درصدسودبه اسم دست دوم می فروشه به بقیه شماتنهاکاری که می تونی بکنی تودیواربزنی کمترضررکنی که طلای دسته دوم روبادودرصدمی فروشم این طوری هم به سودشماس هم خریدار

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️