2777
2789
عنوان

مشخصات ی خونه تمیز

1220 بازدید | 90 پست

بچها مهمون دارم حموم دستشویی رو شستم دستمال کشی کردم و جاروبرقی زدم فقط مونده غذا سالادو ژله بنظرتون مهمون ب کجاهای خونه توجه میکنه من حتی رو کمدا هم گردگیری کردم 

ولی چون وسواسیم استرس دارم خونه بازم کثیفه 

هیچ‌جا 

خوبه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داخل لباسشویی وظرفشویی ویخچال وداخل کشو وکمد روهم مرتب میکنم

قسمت صندلهام رومرتب میکنم

زیروروی خونه روتمیزمیکنم بعدمهمون دعوت میکنم

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
من داخل لباسشویی وظرفشویی ویخچال وداخل کشو وکمد روهم مرتب میکنمقسمت صندلهام رومرتب میکنمزیروروی خونه ...

ن اینا ک هر روز انجام میدم بجز اتاق بچه ک هرچقد مرتب میکنم باز اسباب بازی میاره

بنظرت میری خونه کسی ب چیاش توجه میکنی ببینی زن تمیزیه یا نه

من خودم وقتی میرم خونه کسی اول به اشپزخونش و حموم دستشویی دقت میکنم اگر کثیف باشه یجوری میشم

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

شیشه ها .کاشی ها .دستگیره های در .سرامیک های کف .حتی گوشه های پنجره هم دستمال میکشم که پر از گرد وغب ...

تازه پرده زدم سه ماه پیش ازون موقع کنار نزدم شیشه ها و پنجره هارو تمیز کنم اخه ترسیدم پرده ب هم بخوره

من خودم وقتی میرم خونه کسی اول به اشپزخونش و حموم دستشویی دقت میکنم اگر کثیف باشه یجوری میشم

اره من زیادی رو ظرفشویی حساسم برم جایی ظرفشوییش کثیف باشه دیگ تا اخرشب میمیرم اگ یدونم چای بخورم

تازه پرده زدم سه ماه پیش ازون موقع کنار نزدم شیشه ها و پنجره هارو تمیز کنم اخه ترسیدم پرده ب هم بخور ...

اخه مامهمون میادمیرن پرده رو کنار میزنن.کمدها رو هم جای دست بچه ها میمونه روش حساسم