2777
2789
عنوان

در رابطه باتاپیک پربازدیده اعدام

59107 بازدید | 778 پست

راست یادروغشو کاری ندارم همیشه میگفتم مگه میشه خانواده مقتول اینقددلشون سنگ باشه  با اینکه بچشونو ازدست دادن راصی بشن بچه یه خانواده دیگه هم ازدست بره و  رضایت ندن امایساله که این اتفاق برای داداشم افتاده وما حاضریم کل داراییمونو خرج کنیم وکیل بگیریم وقاتلشو قصاص کنیم حتی اگه قانونی نشد به فکر قصاص غیرقانونیشم هستیم روزیکه که اون بیشرف بمیره روز شادی مامیشه 

همینه ک میگن ک تا وقتی با کفشای کسی راه نرفتی نظر نده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که موفق بشید

اگر قتل عمد بوده مطمئن باش قانون و عدالت خدا هم باشما هست و این اجازه رو بهتون میده

من هیچوقت خانواده هایی رو که رضایت میدنو نمیفهمم

آخرش یه روز میام اینجا و تاپیک میزنم :بالاخره شد اونی که باید..... میشه یه صلوات مهمونم کنی تا به مراد دلم برسم؟مرسی

هیچوقت نمیشه با کفش کسی راه رفت . باید جای طرف باشی بفهمی چی میکشه .فقط کاش هیچوقت تکرار نشه

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من نمیدونم چرا راحت میگن خب عصبی شده، عصبی شده بره سرشو بزنه تو دیوار بره خودش بمیره انگل چرا دیگه ی بیچاره دیگه رو میکشه ی خانواده رو داغدار میکنه بعدم راحت بگن عصبی شده

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

پس تا جای فرد نبودی دیگ قضاوتش نکن کار درستو قصاص هستش میگفتن همیشه خون در برابر خون

اره دقیقا هیچوقت دیگه هیچکسی رونمیتونم قضاوت کنم ...حتی خودمو جای خواهرای اون بیشرف  میذارم و میبینم اگه برادرمن قاتل بود چی میشد امامطنئنم برادرمن خودش ازغصه کارش دق میکرد اما اون بیشرف به یه ورشم نیس خدا از زمین برش داره