2777
2789

سخت نیس مثل بقیه،فقطم یه پاش مراقبت میخواد همون روز اول کمپرس سرد و روز بعد گرم و...

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو تا واکسنه ولی یکیش اصلا درد نداره و بچه متوجه نمیشه و خیلی کم گریه میکنه

اون یکی که خیلی درد و تب داره رو قبلا تو ۲ ماهگی زده و مقاومت بدنش بالا رفته و مثل ۲ ماهگی اذیت نمیشه و کمتر تب میکنه

قطره رو به موقع بده و کمپرس سرد و گرم بذار 

دو تا واکسنه ولی یکیش اصلا درد نداره و بچه متوجه نمیشه و خیلی کم گریه میکنه اون یکی که خیلی درد و ت ...

شما واکسن چهارماهگی واسه نوزادتون زدین ؟ من فکر میکنم چون سنش بالا رفته قطره استامینفن کمتر تاثیر میذاره و درد میکنه و بیشتر از دوماهگی گریه میکنن

فکر میکنم عاقل تر شدن بیشتر اذیت کنن

نه ۶ماهگی اگر غلت بزنن بدتره 

۴ماه معمولا هنوز غلت نمیزنن  بچه ۴ماهه کجا عاقل شده فقط درد داشته باشه گریه میکنه همین 

کلا دلیل گریه درد هست نه چیز دیگه

نه ۶ماهگی اگر غلت بزنن بدتره  ۴ماه معمولا هنوز غلت نمیزنن  بچه ۴ماهه کجا عاقل شده فقط درد ...

عاقل تر منظورم هوشیاریشون نسبت به دوماهگی، من از جیغ و گریه نوزاد خیلی میترسم و استرس میگیرم تنها هم که باشم دیگه بدتره الان اومدم خونه مادرشوهرم که کنارم باشه شوهرم که نتونسته فردا رو مرخصی بگیره بازم استرس دارم چون دخترم وقتی خیلی گریه میکنه و راهی پیدا نکنم همسرم اخرش یه راهی واسه اروم کردنش پیدا میکنه وقتی نیست استرس دارم

شما واکسن چهارماهگی واسه نوزادتون زدین ؟ من فکر میکنم چون سنش بالا رفته قطره استامینفن کمتر تاثیر می ...

اره عزیزم زدم و اصلا تب نکرد قطره رو به موقع بده ،دردش رو کم میکنه و باعث میشه بیشتر بخوابه کمتر درد بکشه

اینطوری نیست که هر چی بزرگ تر نیست دردشون بیشتر میشه اتفاقا تحملشون نسبت به درد بیشتر میشه دختر من واکسن ۶ ماهگی رو که زده بود اصلا تب یا درد نداشت مثل روز ای عادی بود .اما امان از واکسن ۲ ماهگی که کارمون به اورژانس کشید چون تبش پایین نمیومد

من الان نگران واکسن ۱۸ ماهگی هستم که خیلی خب و درد داره 

اره عزیزم زدم و اصلا تب نکرد قطره رو به موقع بده ،دردش رو کم میکنه و باعث میشه بیشتر بخوابه کمتر درد ...

دوماهگی دخترم یه روز کامل درد داشت سه روز هم تب داشت

اره عزیزم زدم و اصلا تب نکرد قطره رو به موقع بده ،دردش رو کم میکنه و باعث میشه بیشتر بخوابه کمتر درد ...

من اولین نوزادم هست هیچ اطلاعات وتجربه ای از بچه داری نداشتم از شانسم واسه همه کاراش تنها بودم چون بخاطر کرونا میترسیدم کسی بیاد پیشش و خیلی دردسرا داشتم حتی زردیش دوماه طول کشید و خیلی اذیت شدم تا درمانش کردم فکر میکنم افسردگی زایمان هم گرفتم واسه همین استرسام هر روز بیشتر میشه

دوماهگی دخترم یه روز کامل درد داشت سه روز هم تب داشت

دختر من که همه لپ هاش آب شد خیلی درد کشید 

مطمئن باش ۴ ماهگی از ۲ ماهگی اسونتره

و ۶ ماهگی از ۴ ماهگی اسونتر

و ۱ سالگی از همشون راحت تر.حتی قطره آستامینوفن هم نیاز نداره

دختر من که همه لپ هاش آب شد خیلی درد کشید  مطمئن باش ۴ ماهگی از ۲ ماهگی اسونتره و ۶ ماهگی از ...

یکی از دوستام دخترش یک ماه و نیم از دختر من بزرگتره همیشه خیلی میگه اذیت شدم فلان شدم اینجور و تونجور شدم واسه واکسن چهارماهگی میگفت پنج روز درد و گریه داشت من هردفعه واسه هر مرحله که باهاش حرف میزنم ببینم چطور گذشته  حرفایی میزنه که استرسم بیشتر میشه همسرم میگه اون اینجوری میگه که کسی فکر نکنه همه کاراش راحته و به دخترش چشم نزنن نمیدونم واقعا حرفاش راسته یا دروغ

یکی از دوستام دخترش یک ماه و نیم از دختر من بزرگتره همیشه خیلی میگه اذیت شدم فلان شدم اینجور و تونجو ...

ددقیقا همینو میخواستم بگم

داره سیاه نمایی میکنه که بچش چشم نخورده

به شنا قول میدم واکسن فردا بسیار راحت تر از ۲ ماهگی چون بزرگ شده و مقاومت بالاتر رفته و پادتن این ۵ تا ویروس توی بدنش هست هنوز

شما هم به من قول بده ۲ روز دیگه بیا و تو همین تاپیک بهم خبر بده که چی شد و چقدر اذیت شدی

منم دعا میکنم هم شما هم دختر نازت فردا رو به سلامتی  بگذرونین و اصلا اذیت نشین