2777
2789
دختر من که همه لپ هاش آب شد خیلی درد کشید  مطمئن باش ۴ ماهگی از ۲ ماهگی اسونتره و ۶ ماهگی از ...

یکی از دوستام دخترش یک ماه و نیم از دختر من بزرگتره همیشه خیلی میگه اذیت شدم فلان شدم اینجور و تونجور شدم واسه واکسن چهارماهگی میگفت پنج روز درد و گریه داشت من هردفعه واسه هر مرحله که باهاش حرف میزنم ببینم چطور گذشته  حرفایی میزنه که استرسم بیشتر میشه همسرم میگه اون اینجوری میگه که کسی فکر نکنه همه کاراش راحته و به دخترش چشم نزنن نمیدونم واقعا حرفاش راسته یا دروغ

منم بچه اولمه و خیلی بی تجربه ام

همه واکسن های بچه هم با شوهرم تنها تا صبح بیدار موندیم

تو همین نی نی سایت گروه مامانای هست بچه هاشون دقیقا همسن بچه شما هستن و کلی با هم حرف میزنین و تجربه به دست میاری و میبینی مثلا از ۲۰ تا بچه شاید ۵ تا واسه واکسن اذیت شدن و ۱۵ تا واسشون راحت بوده.

دیگه هم به اون دوستت زنگ نزن هیچ وقت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بچه اولمه و خیلی بی تجربه ام همه واکسن های بچه هم با شوهرم تنها تا صبح بیدار موندیم تو همین نی ...

مثلا هنوز میگم کولیک دخترا چی شد میگه هنوز داره میگه اصلا شیر نمیخوره با اینکه عکسش دیدم تپلی بود عکس دخترم میگه بفرست میفرستم بهش میگم تو هم عکس دخترت بده یه عکسی میفرسته که نود درصد خودش توشه یه بچه با یه پستونک بزرگ تو دهنش اون پستا یکم معلومه

مثلا هنوز میگم کولیک دخترا چی شد میگه هنوز داره میگه اصلا شیر نمیخوره با اینکه عکسش دیدم تپلی بود عک ...

پس بشناس که از کی دنبال اطلاعاتی

هر بچه ای گاهی دل درد داره گاهی ممکنه شیر نخوره ولی بعضیا یه جوری ناله میکنن که انگار بچشون سو تغذیه گرفته 

افراد سمی رو از زندگیت دور کن 

منم روز ای سخت زیادی گذروندم کولیک و آلرژی و رفلاکس شدید طوریکه باعث شده بود دخترم تا ۶ ماهگی فقط تو خواب شیر بخوره وقتی بیدار بود لب به شیر نمیزد

اما همه اون روزا گذشت و منم سختی اون روزا رو اصلا یادم نمیاد فقط دختر شیرینم رو میبینم که با کفشای جیک جیکیش راه میره و میخنده

پس بشناس که از کی دنبال اطلاعاتی هر بچه ای گاهی دل درد داره گاهی ممکنه شیر نخوره ولی بعضیا یه جوری ...

خدا حفظش کنه سایه شما و همسرتون تا ابد بالا سرش باشه

خدا حفظش کنه سایه شما و همسرتون تا ابد بالا سرش باشه

مممنون عزیزم همچنین خدا دختر گلت رو حفظ کنه

فردا که نه ولی پس فردا منتظر پیامت هستم ۲۴ ساعت تب نکنه دیگه تب نمیکنه 

امیدوارم فردا روز راحتی رو داشته باشین و به سلامتی بگذره 

مممنون عزیزم همچنین خدا دختر گلت رو حفظ کنه فردا که نه ولی پس فردا منتظر پیامت هستم ۲۴ ساعت تب نکنه ...

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت من صبح با مادرشوهرم رفتم واکسنش زدیم فقط چون تحمل نداشتم باهاش تو اتاق واکسن نرفتم با مادرشوهرم بود ترسیده بود گریه کرد بعدش که بغلش کردم آروم شد از دیشب چون خونه مادرشوهرم بودم جا عوض شده بود اصلا نخوابیده بود و بخاطر بدخوابی نا آرومی میکرد دیگه آوردمش خونه خوابیده و اینکه تب هم نکرد من از صبح دو دفعه استامینفن دادم دیگه بیدار نشد که قطره بدم تبش هم چک کردم دمای بدنش ۳۵ هست و تب نداره حالا نمیدونم بعد چطور بشه ولی تا الان طبق گفته هاتون شد ممنون

سلام عزیزم ممنون از راهنماییت من صبح با مادرشوهرم رفتم واکسنش زدیم فقط چون تحمل نداشتم باهاش تو اتاق ...

مبارک باشه عزیزم به سلامتی واکسنش رو زدی

خدا رو هزار بار شکر 

اما کاش به موقع استامینوفن رو میدادی حتی شده تو خواب بدی یا بیدارش کنی

خیلی خوشحالم که دخترت اذیت نشد

ان شاءالله واکسن ۶ ماهگی کمتر از اینم اذیت میشه

مبارک باشه عزیزم به سلامتی واکسنش رو زدی خدا رو هزار بار شکر  اما کاش به موقع استامینوفن رو م ...

ان شالله

اخه هنوز تب نکرده دمای بدنش هم پایین بود الان به دکترش پیام دادم منتظر جوابم ببینم استامینفن بدم یا نوم

ان شالله اخه هنوز تب نکرده دمای بدنش هم پایین بود الان به دکترش پیام دادم منتظر جوابم ببینم استامین ...

اه عزیزم حتما حتما بده تا ۲۴ ساعت باید باید هر ۴ ساعت قطره بدی 

ممکنه تبش شروع بشه 

اگه تب نکرد از فردا دیگه نده

من که فرداش هم هر ۶ ساعت میدادم