2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد . زنگ زدم مادرشوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 75 پست
منم از یادم نمیره ـ میمونه ـ مجبور ب ادامه هستیم

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
جالبه مادر این همه سختی میکشه از بارداری و زایمان و شب بیداری واسه بچه گرفته تا یه عالمه سختی دیگه&n ...

آره واقعا درسته ـ شوهر منم کار میره ـ ولی وقتی رفتارش کردارش درست نیس چی ـحالا تازه میگه خیانت نمیکنم بهت بسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه مادر این همه سختی میکشه از بارداری و زایمان و شب بیداری واسه بچه گرفته تا یه عالمه سختی دیگه&n ...

همینطور کارآیی رو که یه پدر در نهاد بچه هم داره رو هم از عهده مادر برنمیاد

اگر اینطور بود ک خداوند ازدواج رو در بشر قرار نمیداد

همینطور ک خداوند در سوره روم (فکر میکنم آیه 21)به وضوح میفرماید ک ما  موجودات و زن و شوهر را بطور جفت و برای آسایش و آرامش در کنار هم خلق کردیم و قطعا کاری ک از عهده مادر برمیاد از پدر ساخته نیطت و همینطور برعکس.

هر چند ک در برهه هایی از زمان خواسته و یا ناخواسته استثنائاتی اتفاق میفته ک وظایف مادری به پدر و یا وطایف پدری به مادر گماشته میشه

همینطور کارآیی رو که یه پدر در نهاد بچه هم داره رو هم از عهده مادر برنمیاد اگر اینطور بود ک خداوند ...

درسته ولی زور مرد برتری میکنه ب زن . درحدی ک میگه زنگ میزنم مامانت بیاد ببرتت 

همینطور کارآیی رو که یه پدر در نهاد بچه هم داره رو هم از عهده مادر برنمیاد اگر اینطور بود ک خداوند ...

اتفاقا کارایی که پدر انجام میده رو مادر راحت میتونه انجام بده

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اتفاقا کارایی که پدر انجام میده رو مادر راحت میتونه انجام بده

بحثی خوبه ک سازنده و راهگشا باشه و سودمند و واقعی و حقیقی

مگر ن هر کسی میتونه نظر شخصی خودش رو طبق میل خودش بدون در نظر گرفتن واقعیت موجود بیان کنه ک فکر نمیکنم اون بحث کوچکترین ارزش راهبری داشته باشه

بنظرت پیاماش حذف کنم؟ آخه حرفا خیلی بدی زد بهم ولی رو قولشم موندو تکرار نکرد 

اره ولش کن عزیزم زندگیت رو بهم میریزه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
خب خداروشکر خوبه ـ مال من دوتاشونم عفریتن

چه فایده مادرشوهرم عفریته هم بده انقدر پشت سرم پیش همه بد میگه یسره اشکش دمه مشکش که پسرش مبادا به زنش بیشتر توجه کنه 

البته من قطع رابطه ام ماهی یبار میرم حسابشم نمیکنم خسته شدم ازش خدا جوابشو بده 

اگه شوهرمم میل مامانش بود که الان باید صد درصد جدا میشدم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چه فایده مادرشوهرم عفریته هم بده انقدر پشت سرم پیش همه بد میگه یسره اشکش دمه مشکش که پسرش مبادا به ز ...

مادرشوهر منم پشت سرم زیاد حرف میزنه حالا فردا ببین چخبر میشه ها هی پشت سرم میگه ها 

مادرشوهر منم پشت سرم زیاد حرف میزنه حالا فردا ببین چخبر میشه ها هی پشت سرم میگه ها 

هییییی خدا خودش جواب ادم بد ذات و بده 

من تا قیام قیامت حلالش نمیکنم اینو به شوهرمم گفتم منو خیلی زجر داده مادرش خیلی قضاوتم کرده باید تقاص پس بده فقژ

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖