2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد . زنگ زدم مادرشوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 75 پست
انشاالله . بهش گفتم همیچین میگی من بچه هارو خودم نگه میدارم . تو خودتم الان نمیتونی نگه داری

البته اگر صلاحیت هر کدوم از والدین (چ پدر و چ مادر)با دلایل حقوقی و مستند سلب بشه ، حصانت به نفر مقابل سپرده میشه

حصانت که تا 7 سالگی (چ دختر و چ پسر)با مادر هستش مگر ک مادر نپذیره ک در اون صورت با پدر میشه و از 7 ...

خب دیگه همین بده و جمله آخرتونم فقط برای دفاع از همجنساتونه و بچه حق مادره چون همه زحمتو مادر میکشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخوام زندگیم بپاشه .ولی اگ مجبور شم اینکارو میکنم 

😳

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
می دونی موقع خوای به هرچی فکر کنی مغز ناخداگاه تا صبح بهش فکر میکنه؟ معلومه بادت نمیره چون هر شب دا ...

کلی ازم معذرت خواست بهم گفت غلط بکنم اون حرفا تکرار کنم ...ولی من انگار خودم نمیخام فراموش کنم دست خودم نیست...حتی اومدم از اون پیاما شات گرفتم یه پوشه درست کردم چند وقت یبار نگاشون میکنم 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
خب دیگه همین بده و جمله آخرتونم فقط برای دفاع از همجنساتونه و بچه حق مادره چون همه زحمتو مادر میکشه& ...

این نظر شماست و اگر در مورد مسائل و احکام واضح و مبرهن اسلامی مشکلی دارید فکر نمیکنم بحث به جای قابل قبولی ختم بشه.بنده نظر شخصی خدمتون ارائه نکردم ک به نفع من باشه یا به ضررم.حکم مسلم اسلامی و فقهی رو ک در مورد پدر و مادر و فرزندان هستش رو گفتم.

موفق باشید .

کلی ازم معذرت خواست بهم گفت غلط بکنم اون حرفا تکرار کنم ...ولی من انگار خودم نمیخام فراموش کنم دست خ ...

اشتباهه اشتباه 

اتفاقا دیت خودته تو قدرت اختیار داری چرا نتونی

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
همچین داد میزد بچه ها برا منن . تا هفت سالگی برا تو بعدش دیگ برا منن. نمیدمش ب تو 

لعنت به دنیای مردسالار

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خب دیگه همین بده و جمله آخرتونم فقط برای دفاع از همجنساتونه و بچه حق مادره چون همه زحمتو مادر میکشه& ...

البته شاید هم پدر فقط خوشگذرونی میکنه و همینطور از آسمون و زمین و اتوماتیک امورات زندگی و تامین معاش و آسایش خانواده تامین میشه و فقط مادر بار مشقتهای زندگی و بچه ها رو به دوش میکشه....

اشتباهه اشتباه  اتفاقا دیت خودته تو قدرت اختیار داری چرا نتونی

بنظرت پیاماش حذف کنم؟

آخه حرفا خیلی بدی زد بهم ولی رو قولشم موندو تکرار نکرد 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 
البته شاید هم پدر فقط خوشگذرونی میکنه و همینطور از آسمون و زمین و اتوماتیک امورات زندگی و تامین معاش ...

جالبه مادر این همه سختی میکشه از بارداری و زایمان و شب بیداری واسه بچه گرفته تا یه عالمه سختی دیگه 

بعد دادن خرج خونه که خود مادر هم میتونه بده خیلی کار خاصیه!!

کاری که پدر انجام میده رو مادر هم میتونه انجام بده اما یه مرد هیچوقت کارایی که یه زن برای بچش انجام میده رو نمیتونه انجام بده

همین که حضانت و حق ولایت مربوط به پدره خودش خیلی بده خیلی 

انشاالله ک هیچ زندگی درگیر تنش و آشوب نشه و خانواده ای پاشیده نشه و سایه پدر و مادر بر سر بچه ها باشه و کسی درگیر این گیر و گورهای حقوقی و قانونی نباشه