2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد . زنگ زدم مادرشوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف مشروب خوره بهش بچه نمیدن نگه داره یه بار که میخوره گزارششو بده ببینم باز ادعا میکنه بهش بچه بدن

نمیخوام زندگیم بپاشه .ولی اگ مجبور شم اینکارو میکنم 

همه زن وشوهر دعوا میکنن فکروخیال رو نکن یه چی گفته

من اویل عقدم شوهرم حرفایی بهم زده هرشب قبل خواب پیاماش جلو چشمم هستن  هیچوقت نمیتونی فراموش کنی حرفاشون رو

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

اسی حق داری ولی فعلا به خاطر بچه هات زندگی کن طلاق آخرین راه حله 

صبور باش اینم یادت بمونه مادر شوهرت نمیتونه تاثیر بزاره به پسرش 

فقط شوهرت باید قلبا بخواد ترک کنه این بساط رو 

ولی شلوغش نکن کاری از دستت برنمیاد

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
اسی حق داری ولی فعلا به خاطر بچه هات زندگی کن طلاق آخرین راه حله  صبور باش اینم یادت بمونه ماد ...

مادر شوهرم اونروز ک ۶صب اومد خونه . میگفت عیبی نداره . منم دعوا راه انداختم ک بیاد جمعش کنه پسرشو 

گف تو دادگاه بگو بچرو نمیخام من مهریتو بدم برو توافقی جداشیم

همه شون بچن

فردا میاد میگه ناهار چی پختی مطمئن باش😂

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
همین که حضانت و حق ولایت مربوط به پدره خودش خیلی بده خیلی 

حصانت که تا 7 سالگی (چ دختر و چ پسر)با مادر هستش مگر ک مادر نپذیره ک در اون صورت با پدر میشه

و از 7 تا 9 سالگی برای دختر و از 7 تا 15 سالگی برای پسر با پدر هستش مگر پدر رصایت بده در صورتی ک مادر مخالفتی نداشته باشه با مادر باشه و بهد از 9 سالگی برای دختر و 15 سالگی برای پسر تعیین اینکه با مادر زندگی کنن یا پدر با خود تصمیم بچه میشه

در مورد ولایت هم ک بطور قطع ولایت بچه با پدر هستش مباحث عمیق فقهی و اسلامی وجود داره ک در صورت علاقمندی میتونید مطالعه داشته باشید و خداوند خودش بهتر از حکمت این احکام نسبت به بنده مطلع تره

انشاالله . بهش گفتم همیچین میگی من بچه هارو خودم نگه میدارم . تو خودتم الان نمیتونی نگه داری

هیچ وقت تحت هیچ شرایطی اسم طلاق رو نیارید تو خونه 

طلاق خودش موج منفی میده 

فقط با صبر و مهربانی صحبت کنید

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
من اویل عقدم شوهرم حرفایی بهم زده هرشب قبل خواب پیاماش جلو چشمم هستن  هیچوقت نمیتونی فراموش کنی ...

می دونی موقع خوای به هرچی فکر کنی مغز ناخداگاه تا صبح بهش فکر میکنه؟

معلومه بادت نمیره چون هر شب داری مرورش میکنی

اگه میبینی اذیت میشی یا با خودش حرف بزن یا مشاور خانواده برو اینجور ادامه نده خودت رو اذیت میکنی

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
احساس میکنم همون کمبود محبته نه که تو نکنی نه با مشکل از تو باشه  اون بیشتر نیاز داره

بهونشه برا ادامه دادن کاراش ـ تا نصف شب با دوستاش بره بیرون .یا حداقل حرفی برای گفتن بزنه ـ چون هیچی کم نمیزارم براش