2777
2789
عنوان

مهریه تون چقدره

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 61 پست
چ سالی عقد کردین

منه خاک تو سر دو ساله ازدواج کردم کلا

انشالله خیر از جوونیش نبینه با اخلاق گند خودش و خانوادش بدبختم کردن جادوگرا

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی هر چه بیشتر بهتر

ن عزیزم من همینم نمیخواستم بخاطر حونوادم گذاشتم معامله نیس هرچی بیشتر بهتر

ترجیح دادم رو انتخابم بیشتر دقت کنم تا مهریه

ادم درست ک باشه مهریه نباشه هم اکیه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

۱۱۰ تا سکه،۵ مثقال طلا،۱۳۷۶تا گل رز،سه دنگ خونه هر وفت ساخت یا خرید

احسنت

انشالله بزودی خونه دار شید عزیزم

افرین تا درس عبرت بشه هر شارلاتانی زن نگیره با آینده دختر مردم بازی کنه

والا متاسفانه قسط بندی میکنن ولی باز همینم خوبه با این قیمت سکه قشنگ پدرش درمیاد

۱۴ تاست برای من..💔

انشالله هیچوقت سمتش نری عزیزم

بخدا من زبونم الان میگه وگرنه بدبختو من شدم بخدا هر سری پیامک عدل ایران میاد تپش قلب میگیرم

احسنتانشالله بزودی خونه دار شید عزیزم

قربونت عزیزم،میگم ۵ مثقال طلا چقدر میشه؟😂به ضمنه پدرشم هست

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ن عزیزم من همینم نمیخواستم بخاطر حونوادم گذاشتم معامله نیس هرچی بیشتر بهترترجیح دادم رو انتخابم بیشت ...

با حرفت موافقم ولی دور از جونت من الان مهریه نبود واقعا گیر بودم حالا شایدم نگیرم بعدا ببخشم تا بتونم طلاقمو بگیرم 

با همین مهریه میتونم طلاقمو بگیرم با بخشیدنش ، نبود چیکار میکردم؟ میگفت ۱۴ تا چیه میدم طلاقش نمیدم بزار بمونه خونه باباش پیر شه اذیتم میکرد اینطوری اذیت میشه

منه خاک تو سر دو ساله ازدواج کردم کلاانشالله خیر از جوونیش نبینه با اخلاق گند خودش و خانوادش بدبختم ...

مگه میدم اینجوری که میگن نیست فامیل های ما که هیچی نداشت طلاق گرفتن مال من 314