2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد . زنگ زدم مادرشوهرم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1781 بازدید | 75 پست
خوب کردی خانوادشو در جریان گذشتی واکنش مادرش چی بود

مادرا از گند و کثافت پسراشون فقط دفاع میکنن

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لگه خواستی جدا شی با مدرک و استشهاد جدا شو که ثابت شه مشروب میخورده اینطوری به خاطر مشروب حد هم میخوره و رد صلاحیت میشه

البته قبلش هم با مشاور خانواده و هم با وکیل مشورت کن بدون اینکه همسرت بدونه تا تصمیم درست رو بگیری

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده
روز ۲۰ بار بهم زنگ میزنیم . حالا دودفع اون بیشتر بزنه میگه تو زنگ نمیزنی

احساس میکنم همون کمبود محبته

نه که تو نکنی نه با مشکل از تو باشه  اون بیشتر نیاز داره

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
چقدر بد که بچه ها مال مردن

در حقیقت ولایت اصلی بچه ها مربوطه به پدر هستش ولی در تعیین حصانت (دختر بعد از 9 و پسر 15 سالگی) خود پسر و دختر خودشون تعیین میکنن ک با پدر زندگی کنن یا مادر....

انشاالله ک هیچ بچه ای سرنوشتش به این روز دچار نشه و هیچ زن و شوهری از هم جدا نشن

منم امروز با شوهرم دعوا کردم گف گمشو برو پسرم مال خودمه

همه زن وشوهر دعوا میکنن فکروخیال رو نکن یه چی گفته

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

هعی عموم اینجوریه زنش هر شیش ماه یکبار میره قهر سه هفته پیش رفته قهر  عموم مشروب  و عرق خورد خونشون طبقه دوم بود همه وسایلا رو از بالا انداحت پایین در بخچال و کند 

زنشم ب هیجاش حساب نکرد 

دفعه قبلی رفته بود دادگاه چون عموم زده بودش 

ولی دادگه نذاشت طلاق بکیرن س تا هم بچه دارن اولیه پانزده پسر

آخریه هم یکسال و نیمشه دختر 

بچه ها هم خونه نبودن زن عموم هر چی ب مادر بزرگم و بابابزرگم گفت هیچ کاری نکردن

در حقیقت ولایت اصلی بچه ها مربوطه به پدر هستش ولی در تعیین حصانت (دختر بعد از 9 و پسر 15 سالگی) خود ...

همین که حضانت و حق ولایت مربوط به پدره خودش خیلی بده خیلی 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
در حقیقت ولایت اصلی بچه ها مربوطه به پدر هستش ولی در تعیین حصانت (دختر بعد از 9 و پسر 15 سالگی) خود ...

انشاالله . بهش گفتم همیچین میگی من بچه هارو خودم نگه میدارم . تو خودتم الان نمیتونی نگه داری

طرف مشروب خوره بهش بچه نمیدن نگه داره یه بار که میخوره گزارششو بده ببینم باز ادعا میکنه بهش بچه بدن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا