2777
2789
عنوان

کارای عجیب و ناراحت کننده ای که مهمونامون انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 73 پست
جدی؟چند ساله خانه داری؟

3 سال وقتی عروسی گرفتیم 3 ماهه باردار بودم بعدشم بچم دنیا اومد کرونا اومد که بماند باز دخترم 2 ماهه بود دوباره باردار شدم و الان بچهام 2سال و نیم و ا سال و نیم هستن و تا الان ن مهمونی رفتم ن دعوت کردم 

اینکه من شهر تفریحی و دور هستم انتظار دارن از ۲ ظهر تا ۱۲ شب با اینا توی پاساژ ها و شهر بچرخم بعدم ...

آی گفتی.من پسرم کوچیکه بعد میخواستم براش سوپ بزارم همین مهمونا گفتن بریم بازار ی دور بزنیم منم نمیتونستم بگم خودتون تنها برید چون شهرمونو بلد نبودن باهاشون رفتم بعد دیر برگشتیم وقتی اومدیم بهم طعنه میزد که تو بچه داری بلدن نیستی بچه ت گشنه ست.میگفت چه سوپ خوشمزه ای واسه بچه ت پختی  یعنی خون خونمو میخوردا

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مهمون بیاد ناراحت میشم از بس همه چی گرونه😂

خخخخ من بخاطر گرونی نه ولی به شدت خسته میشم.نمیدونم برا تیروئیدمه برا چیه

یک دوستی داشت بابام  بچه اش کوچولوئه وقتی اینا میان خونه من و داداشام فرار می کنیم  و ...

خخخخ مهمونای عجیب اینجا مهمونای عجیب اونجا مهمونای عجیب همههههه جا

یکی هم اومد خونه ی ما بچش رو سرامیک جیش کرد یهو اومد کابینتو باز کرد و لگن سبزیمو برد با دستمال اشپز ...

من نمیگم چرا بچه هاشون بالا میارن یا جیش میکنن بچه ن به هر حال پیش میاد ولی خوب لامصبا حداقل بپرسید با چی تمیز کنم سر خود وسیله برندارید گند بزنید به همه چی 

من نمیگم چرا بچه هاشون بالا میارن یا جیش میکنن بچه ن به هر حال پیش میاد ولی خوب لامصبا حداقل بپرسید ...

اگه خدایی نکرده بچه تو اینجوری میشد چطوری تمیز میکردی؟ 

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔
اینکه مادرشوهرم خونه منو خونه خودش میدونه هر ننه قمری رو میبینه میگه برید بندر خونه پسرم خوش میگذر ...

چی گفتی بهش ؟

خواهر زاده ام دو یا سه سالش بود منم تازه عروس و فرشمون اینا نو بود این عشق خاله که حالت تهوع میگیره ...

عزیزم چقدر بچه باهوش و بادرکی بوده

چی گفتی بهش ؟

دعوا راه انداختم که خونه ما حرمت داره مسافرخانه و طویله نیست هرکی سرشو بندازه پایین من مثل خدمه پذیرایی کنم

ما کم آدم هایی نیستیم که اونقد سطح پایین گرفتی که هرکس بیاد خونمون

هرکس بیار خونمون باید قبلش با ما برنامه ریزی کنه خودمون نریم مسافرت یا شرایط پذیرایی داسته باشیم خونه راه میدیم 

کسی هم میخواد مسافرت بره پول بذاره جیبش بره 

بیان خونه منو خوابگاه کنن .مکان مفت و غذا مفت و خدمتکار مفت بخورن و باشن و خونمو لجن بکشن برن

یه دعوا حسابی کردم الان خودشم که بخواد بیاد میپرسه کی وقت دارید من بیام😅😅😅😅😅

تا این حد مهمون میکروب نداشتم فقط یه مهمون که پوشک بچه اش رو عوض کرد تو اتاق و بعد دستش رو نشست.ولی ...

منم یبار ی جا مهمون بودم شام املت گذاشت رفت پوشک بچه رو عوض کرد دستاشو نشست اومد نمک ریخت تو املت