2777
2789
عنوان

کارای عجیب و ناراحت کننده ای که مهمونامون انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 73 پست
مهمون عجیب همکارها هستن که اصلا تا حالا اونقد صمیمی نبودیم  عصری حوصلشو سر رفت با یه همکار دیگ ...

منم از مهمون یهویی بدم میاد.ادم همیشه شرایط پذیرایی نداره که

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔
مهمونی که روی تختم پوشک بچش رو عوض کرد بدون زیر انداز بعد از رفتنشون بلافاصله روتختی و پتوی روی تخت ...

یا الله تو سینک  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از مهمون یهویی بدم میاد.ادم همیشه شرایط پذیرایی نداره که

اون روز من باشگاه بودم یه خانمه خونه اش روبروی باشگاهه داشتیم ورزش می کردیم یهو پسرش اومد دم باشگاه مادرش رو صدا زد گفت بیا مهمون اومده  سرزده واسه شام اومده بود اونم بیچاره شاغله تازه از سر کار برگشته بود گفت نه خونه ام تمیزه نه حال دارم مهمون داری کنم ورزش رو ول کرد رفت

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
3 سال وقتی عروسی گرفتیم 3 ماهه باردار بودم بعدشم بچم دنیا اومد کرونا اومد که بماند باز دخترم 2 ماهه ...

شما حق داری عزیزم

زدم ازوناست کیبورد اصلاح کرده نوشته اروپاست    

از دست این کیبوردا ، مال من از این کارا می کنه😄😄😄

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

یا ابالفضل من شدیدا وسواسم اصلا دلم نمیخواد کسی بیاد تو خونه م یا خونه کسی برم مگه اینکه مطمعنننن باشم ادم تمیزیه. تو همین سایت همیشه یه چیزایی خوندم که فهمیدم اکثریت کثیفن و کارای چندش میکنن، الان این ادم پلشتی که تو گفتی صددرصد تو خونه ش هم همین کارا رو میکنه و براش عادیه😰

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
اگه خدایی نکرده بچه تو اینجوری میشد چطوری تمیز میکردی؟ 

قطعا از خود صاحب خونه می‌پرسیدم.پی پی رو با دستمال کاغذی از رو سرامیک برمیداشتم و بعد هم دوباره با چند دستمال کاغذی دیگه نمدار و تمیز می کردم بالا آوردنش هم از صاحب خونه می‌پرسیدم شاید ظرف ی بار مصرف داشت که بردارم و بعد بندازم دور (همینطور که من داشتم و اگر پرسیده بود میدادم با اونا برداره)

دعوا راه انداختم که خونه ما حرمت داره مسافرخانه و طویله نیست هرکی سرشو بندازه پایین من مثل خدمه پذیر ...

خخخخ بدبخت رو به رگبار گرفتیا

اون روز من باشگاه بودم یه خانمه خونه اش روبروی باشگاهه داشتیم ورزش می کردیم یهو پسرش اومد دم باشگاه ...

وای خیلی بده آدم رو با بی فکریشون خجالت زده میکنن

یا ابالفضل من شدیدا وسواسم اصلا دلم نمیخواد کسی بیاد تو خونه م یا خونه کسی برم مگه اینکه مطمعنننن با ...

آره ولی ظاهرشو ببینی عمرا فکر کنی این چندشه یا بری خونش در ظاهر متوجه کثیفی نمیشی مگر تو همچین مواردی که من بعد ده سال رفت و آمد اولین بار بود دیدم و هنگ کردم