2777
2789
عنوان

کارای عجیب و ناراحت کننده ای که مهمونامون انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 73 پست
حالم بهم خورد .. باور نمیکنم تو هم یچی از خودت در اوردی🤢

به جون خودم راست میگم.تازه خانمه اروپاست که کلی ادعای فرهنگ و ادب و کدبانوییش میشه.یبار شوهرم به بچه ش گفته بود که مث خرس خوابیدیا  بعد بچه ش هم دوباره همینو تکرار کرد یهو مامانش داد زد که این حرفا یعنی چه دوباره نشوما مگه تو حیوونی ؟  یعنی چی مث خرس خوابیدم   

هر روز غرق این تبم اما برای یک شبم این درد تکراری نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه من شهر تفریحی و دور هستم انتظار دارن از ۲ ظهر تا ۱۲ شب با اینا توی پاساژ ها و شهر بچرخم بعدم ...

خدا کمکت کنه

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
تصور اینکه برم خونه کسی مهمونی که با اسکاچش استفراغ پاک میکنه حالمو بهم زدددذ    

منم با خودم گفتم یعنی خونه خودشم اینکارارو کرده من اینهمه رفتم اونجا  

مهمون عجیب همکارها هستن که اصلا تا حالا اونقد صمیمی نبودیم 

عصری حوصلشو سر رفت با یه همکار دیگه زنگ زدن که میایم خونتون حوصلمون سر رفته

یهو دیدم نیم ساعت بعد اومدن 

اصلا شوک شدم

نمیدونستم چطور پذیرایی کنم

میوه تو خونه کم بود خونه ام تمیز بود اما اگه آمادگی داشتم برای اولین بار خیلی بهتر پذیرایی میکردن

خواهر زاده ام دو یا سه سالش بود منم تازه عروس و فرشمون اینا نو بود این عشق خاله که حالت تهوع میگیره ...

به به 

کاش خاهر زاده من هم اینجور بود 

ولی عوضش یه خواهر زاده اوسکول بچه ننه جیغ جیغو زورگو غارت گر گیرم اومده ک‌ موهای سرم از دستش سفید شده:/ 

به به  کاش خاهر زاده من هم اینجور بود  ولی عوضش یه خواهر زاده اوسکول بچه ننه جیغ ج ...

😂😂😂😂😂خیلی شیرینن خدایی 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 
زنداداشم خونه ما بچه رو عوض کرد ولش کرد رو زمین تا بره ۲سال بعد پوشک بیاره بچه کل فرش رو پی پی کرد ب ...

یا خدا  اینا می‌خوان مارو سکته بدن 

مهمونی که روی تختم پوشک بچش رو عوض کرد بدون زیر انداز

بعد از رفتنشون بلافاصله روتختی و پتوی روی تخت رو جمع کردم بدم بشورن

یه بنده خدایی هم عادت داشت بچش رو تو سینک میشست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
فک کن شام دعوتتت کنه خونشون دلت بر نمیداره چیزی بخوری😂

دقیقا.بعد اون جریان هنوز خونه ش نرفتم.موندم باید چیکار کنم(امکان قطع رابطه نیست)

یا خدا    اینا می‌خوان مارو سکته بدن

واقعا

کثیفی هم حدی داره😕

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
دقیقا.بعد اون جریان هنوز خونه ش نرفتم.موندم باید چیکار کنم(امکان قطع رابطه نیست)

مگه اروپا زندگی نمی کنه؟ یا شما هم اونجا هستید؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                

رفتی خونش هیچی نخور😂

نظر من به شما مربوط نیس دوست عزیز پس ریپلی نکن استاتر بخواد خودش جواب میده حوصله بحث ندارم با تشکر😉