2777
2789
عنوان

شوهراتونو چجوری صدا میزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 50 پست
پسرم بگم دهن منو جر میده خب😂بابایی دوس داره اتفاقا چیزی میخوای بگو بابایی فلان چیزو میخری از زیر سن ...

حتما امتحان میکنم😂

لطفا برای برآورده شدن آرزوم یک صلوات بفرستید🌷(حساب کاربری دست دو نفره)
مجردی صددرصد

نه

خوشبختی یعنی : چه دور ؛ چه نزدیک                                       هنوز کسی باشد که بی بهانه دوستت داشته باش...!♥️       زندگی مانند دوچرخه سواری است ؛ که برای حفظ تعادل باید به حرکت ادامه دهی 🚴🏻‍♀️        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم گاهی میگه بهم شیرین شمامه داشتی تصوراتمو بهم میریختی    

😂😂😂😂ن اونی ک همسرتون میگه همون طالبی کوچولوا هستش خیییییلیم خوشبو و خوشمزس😋با پوستم خورده میشه پوستش خیلی نازکه،ژووون کلمه قشنگی رو برات استفاده میکنه عشقتون ابدی

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
😂😂😂😂ن اونی ک همسرتون میگه همون طالبی کوچولوا هستش خیییییلیم خوشبو و خوشمزس😋با پوستم خورده میشه ...

سلامت باشی

شماهم خوشبخت باشید

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده