2777
2789

یکی از بستگانم اومده خونه ام دیروز 

برای ناهار 

و چون من سعی میکنم برنجم رو روغنم رو زعفرونم رو خلاصه حتی ادویه ها رو ارگانیک تهیه کنم بخاطر همین خب هزینه هم بیشتره و کمتر هم مصرف میکنم 

اومد بهم کمک کنه ولی چه کمکی زعفرونم که ده گرم بود رو باور کنید نصف کرده روغنم که اصله و طبیعی باز نصف حتی شوهرم گفت که روغن رو امروز باز کردی چرا انقد کم شده شاید ۳۰۰گرم کره درآوردبرای مرغ ها خب خواهر من من بخوام اینجور زندگی کنم که باید....

خلاصه انقد ریخت و پاش بیخودی کرد به اسم کمک به من برای تهیه ناهار 

کارای دیگه هم انجام داد که خیلی بدتر از این ها رو مخم بود ولی بیخیال از اون ها می‌گذرم 

نگین چرا خودت انجام ندادی و از اون کمک خواستی چون خانم چند روزی یبار میاد خونمون و منم مجبورم تدارک ببینم 

منم نمیشد چیزی بگمش مثلا بگم کمتر بریز میگم الآن فکر می کنه خسیسم 

اما واقعا خیلی هزینه شده واسشون😭😭😭

شوهرمم میگه دیگه نمیخرم واست تو مراقبت نمیکنی 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

من میرم مهمونی اصلا تو آشپزخونه نمیرم چه برسه برم دخالت کنم دست بزنم به وسایلاش

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آشپزخونه هم پر شده بود از ظرف کثیف که خودم شستمشون تا شب طول کشید 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️