2777
2789

کلاس ششم بودم بیدارشدم ازخواب تا شلوار سفیدم کامل قرمز بود😑😑😑😑

خیلی ریلکس گفتم پریود ... بدبخت شدی دیگ قد نمیکشی رفتم حموم شلوارمو گمو کور کردم😐😐تا ب وقت مناسب برم حموم خونو بند بیارم😐😂😂😂😂😂

هیچی دیگ اخرشم موفق نشدم ب مامانم گفتم🙂

من‌نمیتونم قانعت کنم چون تونمیخوای قانع بشی عزیزم😉
دوس داری مامان بشی؟😃من خودمو بزور نگه میدارم😑ابو غذای خودمو گشادیم میاد بزارم حالا ی بچه بیاد اونو ...

اره خیلی وقته اقدامم 

اخه میدونم توانشو دارم زرنگم خودم😄

خدااز دهنت بشنوه🥲

🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همسن شما بودم که پریود شدم من فقط درد شدید داشتم وگرنه هیچ ترسی نداشتم برعکس خوشحال بودم که دلیل ...

قشنگم من همه چی میدونستم فقط, ترسیده بودم انگار دچار فراموشی شده بودم آخه کی هست که ندونه

۱۴سال و دوماه  ۱۳تیر ۹۷ خوشحال شدم  چون تو کلاسمون فقط ۳نفر نشده بودن و همه ازم تعجب می ...

چه خوب که تاریخ دقیقشو یادته😍

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

مامانم فهمیدید تو گوشم همون لپم محکم!!!!بعد گفت زدم که لپات سرخ بمونه!!!! یکبارم دزد اومد بالا سرم ...

حالا تاثیری هم رو خوشگلیت داشت؟ 

مامان من اعتقاد نداشت اما فامیلامون میزدن تو گوش دختراشون

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
عههه اولا ک فک نکنم ادم درد داشته باسههه من تا دو سالش اصلااااا درد نداشتم از ی ماه ب بعد درد داشتم ...

ن اتفاقا خیلی دردش وحشتناک بود خیلیییییییی هنوزم درد دارم هیچوقت بدون درد نبود

یبار ک ی هفته مونده ب کنکور پریود شدم بعد تخمدانم کیست اورده بود نمیدونستم ینی انقددددددد وحشتناک بود دردش من اصلا هیچکاری جتی عوض کردن خودمم نمیتونستم انجام بدم صبح تا شب فقط دراز کش بود مبادا تکون بخورم وای یادم میاد حالم بد میشه بعد از یمدتم رفتم ازمایش و سونو فهمیدم کیست اورده

ولی خداروشکر اولین بار تو خواب شده بودم و بیرون و اینا نبودم  ولی خیلیییییی درد داشت تا جایی ک از دردش از خواب پا شدم بعدشم از دردش خوابم نمیبرد

خدایا هوامو داشته باش

من 13 سالم بود که شدم 

مامانم همه چی و بهم گفته بود از قبل خداروشکر 

فقط وقتی اولین بار پریود شدم ترسیدم درد هم داشتم خم خم از دستشویی اومدم بیرون دیگه مامانمم فهمید و بهم نحوه نوار گذاشتن و نشون داد و..... 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

۱۲ وااای من تا دوماه به مامانم نگفتم قایمکی از پد هایی که تو خونه بود استفاده میکرددهمیشه هم برعکس م ...

وای گفتی ماه رمضون داغ دلم تازه شد یبار یادمه روزه بودم ماه رمضون ۵ دقیقه کار داشت به افطار پریود شدم

تابستونم بود

ینی من میخواستم بمیرممممممممم اشکم دراومده بود ینی نمیشد ۵ دقیقه صبر کنه؟:) منم گفتم دیگ قضای اون روز نمیگیرم روزم حسابه ینی چی این همه روزه بگیر ۵ دقیقه مونده ب افطار پریود بشی:)

خدایا هوامو داشته باش
وای منم چقدر حس بدی بود من مامانمم بهم چیزی نگفته بود خودمم روم نمیشد بگم دوسال بعدش ک دیگه خییییلی ...

اوه دو سال بعدش چجور تونستی لعنتی 

من همون دو بار اول هم ک شدم با دستمال نابود بودم نصف لباس زیرام مینداختم سطل اشغال

اره خیلی وقته اقدامم  اخه میدونم توانشو دارم زرنگم خودم😄 خدااز دهنت بشنوه🥲

ایشالا زود مامان میشی..فقط تامیتونی استرس نداشته باش و ریلکس باش..من خالم خیلی استرسی بود هی میگف چرا نمیشه و تا بیخیال شد حامله شد..خیلیای دیگم همینطور..ذهنتو از همه چی پاک کن کلا اروم