2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۲ وااای من تا دوماه به مامانم نگفتم قایمکی از پد هایی که تو خونه بود استفاده میکرددهمیشه هم برعکس میزم جیگرم درمی اومد تا بکنم😂😂😂 روز اول که شدم انقدر ترسده بودم ماه رمضون بود روزه گرفته بودم میگفتم خدایا همیشه روزه میگیرم دیگه خوب شم

خداجونم میشه کمکم کنی امسال به آرزوم برسم لطفاااا

۱۴_۱۵ سالم بود

حس خاصی نداشتم قبلا مادرم و دوستام دربارش گفته بودن و امادگبشو داشتم

خدایا بخاطر ازدواج عاشقانه و همسرم ازت ممنونم😍❤️ 💍🙏مجردم امضام واسه قانون جذبه انقد نگین تو که امضات اینه چرا میگی مجردم  
کلاس هشتم بودم فکرکنم  میدونستم قضیه چیه  ولی خب روم نمیشد از مادرم نوار بگیرم  دو ...

وای منم چقدر حس بدی بود من مامانمم بهم چیزی نگفته بود خودمم روم نمیشد بگم دوسال بعدش ک دیگه خییییلی دردم شدید شد اونموقع مامانم فک کرد دفعه اوله پریود شدم💔

۱۲ سالگی

یادمه ورزش داشتیم‌منم خیلی دویده بودم حسابی دیگه لباسم کثیف شده بود

وقتی اومدم خونه ب مامانم گفتم و اونم توضيح داد خیلی خجالت میکشیدم حس میکردم همه میدونن🤣

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

وای منو نگید که خیلی افتضاح بود :)

کلاس ششم بودم حدود ۶ سال پیش.. و هیچ کس هم درموردش بهم چیزی نگفته بود حتی مامانم!

وقتی دیدمش خیلی ترسیدم و فک میکردم مریضی چیزی شدم (واقعا اوسکول بودم)😐😂 و درموردش به مامانم چیزی نگفتم چون میترسیدم...

و شبا گریه میکردم که نکنه مریضی گرفتم خدایی نکرده سرطانی چیزی😐💔 بعد مامانم میگف چرا گریه میکنی گفتم امروز تو مدرسع دعوام شد(بهونه کردم)

خیلی گناه بزرگی کردم چون نماز میخوندم تو این حالت :) و امیدوارم خدا منو ببخشه💔

چون چهار ماه به مامانم چیزی نگفتم

ولی خب تو این چهار ماه دومین بار تو عید بود که شدم

و مامانم فهمید از لباسم** و ماجرا رو برام گفت

منم از اینکه تو اون چند روز نماز میخوندم خیلی گریه کردم و توبه کردم..

واقعا فک میکنم کسی مث من نبوده چهار ماه پنهون کرده بوده😂💔

ARMY