2777
2789

۱۴سال و دوماه 

۱۳تیر ۹۷

خوشحال شدم 

چون تو کلاسمون فقط ۳نفر نشده بودن و همه ازم تعجب میکردم ک چرا نشدی

احساس اینکه بزرگ شدم رو  داشتم وواقعا حس خوبی بود...

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پریود شدم هیچ اطلاعاتی نداشتم مامانمم خونه نبود یهو رفتم دسشویی جیغ کشیدم بابا داره ازم خون م ...

😂😂😂 من الان بودم از خجالت اب میشدم

خداجونم میشه کمکم کنی امسال به آرزوم برسم لطفاااا
16 سالم بود خخخخ  این قدر گریه کردم بعد رفتم وضو گرفتم ی نماز با گریه هم خوندم و میگفتم خدایا ...

تو کع خیلی بزرگ بودی واقعا این چه کشوریه این چه فرهنگیه خاک بر سر این مملکت 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607
۱۳ حس درددددددددددددد نصف شب از درد وحشتناک بیدار شدم رفتم دسشویی دیدم پریود شدم  وای خیلی در ...

عههه اولا ک فک نکنم ادم درد داشته باسههه

من تا دو سالش اصلااااا درد نداشتم از ی ماه ب بعد درد داشتم و هپچنان هم دارم متاسفانه

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
منم جدای از شوخی واقعا خوب چرخوندم😄

دوس داری مامان بشی؟😃من خودمو بزور نگه میدارم😑ابو غذای خودمو گشادیم میاد بزارم حالا ی بچه بیاد اونو چیکارکنم😐دمت گرم ک میتونی خدا بهت دوقلو بده ایشالا😂

عزیزم😌😂 ن ی خصلت خوبی ک دارم اینه ک اصلا خجالت سرم نمیشه😂🤤

افرررین من همیشه بخاطر ترسو خجالت نابود کردم خودمو

خداجونم میشه کمکم کنی امسال به آرزوم برسم لطفاااا
وقتی پریود شدم هیچ اطلاعاتی نداشتم مامانمم خونه نبود یهو رفتم دسشویی جیغ کشیدم بابا داره ازم خون م ...

وای خندم گرفت از واکنشت😂😂

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

بابا میدونستم همه چی چرا ربطش, میدین به فرهنگ کشور از ترسم هول شده بودم

منم همسن شما بودم که پریود شدم من فقط درد شدید داشتم وگرنه هیچ ترسی نداشتم برعکس خوشحال بودم که دلیل دردم پیدا شد

همینکه یه دختر چه 10 سال چه بزرگ تر راجب بدن خودش ندونه یعنی این فرهنگ و تابو ها لقه عزیزم لقه

آدم واقعا اعصابش خورد میشه چند ماه یه بچه خونریزیشو قایم کنه بعد با هرچی دستش میرسه خونشو پاک کنه و عفونت بگیره.... اونم چیزی که هیچ زشتی ای نداره... چرا نباید یه دختر آگاه باشه؟ خب ادم این چیزا رو میبینه که ربطش میده به این فرهنگ لعنتی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

مامانم فهمیدید تو گوشم همون لپم محکم!!!!بعد گفت زدم که لپات سرخ بمونه!!!!

یکبارم دزد اومد بالا سرم بعد که رفت دوباره زد 

توجیه ش هم این بود که ترسیدم از شوک در بیام!!!

نوار بهداشتی هم برام نمی‌خرید مجبور بودم دستمال بزارم پول هم داشت ها اما شانس منه دیگه 

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا