2777
2789
عنوان

کیا تخمک اهدایی بچه دار شدن

11702 بازدید | 42 پست

دکتر گفت باید با تخمک اهدایی بار دار بشم خودم تخمک ندارم میخوام ببینم کیا مثل من شدن 

حستون به بچه تون چیه 

آخه شوهرم همیشه میگفت دوست دارم ثمره ی عشقمونو ببینم 

تخمک یه غریبه رو بگیرم میترسم ،

به خاطر حس و حال خودم و همسرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برعکس شمام دکتر گفت با اسپرم اهدایی باید بچه دار شید شوهرم اسپرم نداره . یا جنین اهدایی. متاسفانع نتونسم کنار بیام دلم نمیخادنیم ی بچه من باشم نیمش ی غریبه   بمیرم واسه دل شوهرم

من برعکس شمام دکتر گفت با اسپرم اهدایی باید بچه دار شید شوهرم اسپرم نداره . یا جنین اهدایی. متاسفانع ...

نمیدونم چرا درک نمیکنم 

نه ماه تو شکم شماست   ی عمر قرار تربیت اش کنید چ فرقیداره  اسپرم غریبه باشه 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سنت بالاست؟

از ۳۲ سالگی اقدام کردیم ۲سال پیش سقط داشتم الان ۳۸ سالمه 

اما تخمک هام زود تموم شد 

کاش بالافاصله بعد ازدواج بچه میوردم 

که اینقدر از لحاظ زوحی لطمه نمیخوردیم 

من برعکس شمام دکتر گفت با اسپرم اهدایی باید بچه دار شید شوهرم اسپرم نداره . یا جنین اهدایی. متاسفانع ...

به نظر من درمان و شروع کن 

حس و لذت باردار شدن و تجربه کن 

منم خودم به خاطر لذت باردار شدن رفتم تخمک بگیرم

نمیدونم چرا درک نمیکنم  نه ماه تو شکم شماست   ی عمر قرار تربیت اش کنید چ فرقیداره  ا ...

شباهتش رو چیکار کنم . اگه زبونم لال اون بچه تو خانوادشون بیماری و یا مشکلی ارثی داشته باشن ب اون بچه هم‌برسه چی؟ یا هزار تا دلیل دیگه.  اونجوری ک اون خانوم تو مرکز تاباروری میگفت هرچی بود باید بگیریم !  هرچی بود باید بگیریم ینی چی؟ ینی مشکل دار بی مشکل .... دارم بش میگم اگه بچه سبزه بود سبزه جنوبی منظورمه میگه دیگه باید بگیری ...! هرچی ک بود باید بگیری وگرنه باید چند سال دیگم وایسی تو نوبت ...! نه من نمیتونم ریسک‌کنم ادم ریسک‌نیستم . میسپارم بخدا 

به نظر من درمان و شروع کن  حس و لذت باردار شدن و تجربه کن  منم خودم به خاطر لذت باردار ش ...

درمانی واسه شوهر من وجود نداره. دکتر گفت کلا نمیتونی بچه دار شی از خودت . ب قولی آب پاکی رو ریختن رو دستمون‌.. حالا میخایم از طریق پزشکی سنتی پی‌گیر شیم  ببنیم چی میشع

درمانی واسه شوهر من وجود نداره. دکتر گفت کلا نمیتونی بچه دار شی از خودت . ب قولی آب پاکی رو ریختن رو ...

من و همسرم تمام این راه ها رو رفتیم 

کلی پول به طب سنتی دادیم 

همسرمنم مشکل داشت هم خودم اون تو ابن سینا عمل کرد واریکوسلش خوب شد اما من چاره ندارم ،قبل از عمل اینقدر هزینه ی طب سنتی دادیم که نگو طب سنتی برای تخمک صفر و اسپرم صفر درمان نداره تجربه کردم که میگم پولت و اعصابت و زمانت و بااین چیزا از دست نده 

شرایط و قبول کن جنین اهدایی بگیر 

شباهتش رو چیکار کنم . اگه زبونم لال اون بچه تو خانوادشون بیماری و یا مشکلی ارثی داشته باشن ب اون بچه ...

نمیشه از برادرش بگیرید  حتما باید  غریبه باشه؟؟  از لحاظ مریثی۵اینا ک  اینهمه سونو و  غربال گر انجام میدن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست