من برعکس شمام دکتر گفت با اسپرم اهدایی باید بچه دار شید شوهرم اسپرم نداره . یا جنین اهدایی. متاسفانع نتونسم کنار بیام دلم نمیخادنیم ی بچه من باشم نیمش ی غریبه بمیرم واسه دل شوهرم
نمیدونم چرا درک نمیکنم نه ماه تو شکم شماست ی عمر قرار تربیت اش کنید چ فرقیداره ا ...
شباهتش رو چیکار کنم . اگه زبونم لال اون بچه تو خانوادشون بیماری و یا مشکلی ارثی داشته باشن ب اون بچه همبرسه چی؟ یا هزار تا دلیل دیگه. اونجوری ک اون خانوم تو مرکز تاباروری میگفت هرچی بود باید بگیریم ! هرچی بود باید بگیریم ینی چی؟ ینی مشکل دار بی مشکل .... دارم بش میگم اگه بچه سبزه بود سبزه جنوبی منظورمه میگه دیگه باید بگیری ...! هرچی ک بود باید بگیری وگرنه باید چند سال دیگم وایسی تو نوبت ...! نه من نمیتونم ریسککنم ادم ریسکنیستم . میسپارم بخدا
به نظر من درمان و شروع کن حس و لذت باردار شدن و تجربه کن منم خودم به خاطر لذت باردار ش ...
درمانی واسه شوهر من وجود نداره. دکتر گفت کلا نمیتونی بچه دار شی از خودت . ب قولی آب پاکی رو ریختن رو دستمون.. حالا میخایم از طریق پزشکی سنتی پیگیر شیم ببنیم چی میشع
درمانی واسه شوهر من وجود نداره. دکتر گفت کلا نمیتونی بچه دار شی از خودت . ب قولی آب پاکی رو ریختن رو ...
من و همسرم تمام این راه ها رو رفتیم
کلی پول به طب سنتی دادیم
همسرمنم مشکل داشت هم خودم اون تو ابن سینا عمل کرد واریکوسلش خوب شد اما من چاره ندارم ،قبل از عمل اینقدر هزینه ی طب سنتی دادیم که نگو طب سنتی برای تخمک صفر و اسپرم صفر درمان نداره تجربه کردم که میگم پولت و اعصابت و زمانت و بااین چیزا از دست نده