2777
2789
عنوان

کیا تخمک اهدایی بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 11707 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خدمت همه ی خانومایی ک مثل من منتظر نی نی هستن و تو اقدامن برای بارداری و تو صف انتظارن برای تخمک اهدایی

منم خواستم تجربمو بگم تو این مدتی ک دل ب دریا زدمو تو این راه پر فرازو نشیب تصمیم ب گرفتن تخمک اهدایی گرفتم. 

من خیلی تحقیق کردم خیلی اینور اونور سوال کردم از مراحل و روال کار همه جا اطلاعات کامل داشتم و متوجه شدم ک حداقل یک سال باید تو نوبت باشم ک بهم تخمک بدن تازه بدون هیچ تضمینی 

تا اینکه اومدم نی نی سایتو با خانم کاشی زاده اشنا شدم 

وقتی تلفنی باهاشون صحبت کردم بسیار خانوم خوش برخوردو با انرژی بودن بهم وقت دادن رفتم مرکزشون بیشتر برام توضیح دادن

گفتن اگه با تخمکهایی ک بهتون داذیم نتیجه نگرفتید دوباره براتون جنین رایگان تشکیل میدیم گفتن ضمانت دارن من خودم بارداری های سن بالاشون هم دیدم .قشنگ دلم گرم شد خیالم راحت شد همونجا هزینه هامونو پزداخت کردیم همون روز هم چندتا از اهدا کننده هاشون عمل داشتو همه چی خیلی زود و روال انجام شد. الانم من تو دارو هستم ان شاالله ماه بعد انتقالمه . دعا کنید برام . امیدوارم هممون دامنمون سبز بشه و صاحب فرزند سالمو صالح بشیم. 

من هم ب رسم معرفت شماره خانوم کاشی زاده رو میزارم براتون

۰۹۹۱۳۹۹۵۹۱۳

سلام خدمت همه ی خانومایی ک مثل من منتظر نی نی هستن و تو اقدامن برای بارداری و تو صف انتظارن برای تخم ...

سلام عزیزم.انشاا... که هرچه زودتر دامنتون سبز شه و به مراد دلتون برسید

منو همسرم مشکل ژنتیک داریم و یه فرزند مبتلا از دست دادیم و همین اواخر باز هم به دلیل جنین مبتلا مجبور به سقط شدم و واقعا خیلی ناامید شدم و دیگه از باردار شدن میترسم.

نمیدونم میتونم با قضیه تخمک اهدایی کنار بیام یا نه ولی فکر میکنم تنها راه چاره مونه واسه بچه سالم داشتن.

شما ساکن تهرانی؟

سلام عزیزم.انشاا... که هرچه زودتر دامنتون سبز شه و به مراد دلتون برسیدمنو همسرم مشکل ژنتیک داریم و ی ...

ای جانم عزیزم امیدوارم خدا کمکتون کنه و بهترین راه رو سر راهتون قرار بده

بله ما تهرانیم

برای اهدایی حتما مراجعه کنید ب خانوم کاشی زاده

من باید هم تخمک اهدایی بگیرم هم رحم اجاره کنم ولی اقدام نکردم

منم مثل توام عزیزم هم تخمک اهدایی هم رحم جایگزین باید بگیرم نمیدونمم از کدوم مرکز اقدام کنم دعوت دوستی فرستادم برات اگه خواستی قبول کنم با هم بحرفیم

خدایا من جز تو یاوری ندارم من از دامن تو دست بر ندارم که تو بخشنده بی منتی🤲🤲
سلام خدمت همه ی خانومایی ک مثل من منتظر نی نی هستن و تو اقدامن برای بارداری و تو صف انتظارن برای تخم ...

شما مبلغ خانم کاشی زاده نیستید آخه همه یا خانم محرابی یا خانم جعفری یا اسدپور یا کاشی زاده رو دارن تبلیغ میکنن از کجا بدونیم که شما تبلیغ نمیکنید من خودمم هم تخمک میخوام هم رحم ولی نمیتونم به این پیاما دلخوش کنم و اعتماد کنم 

خدایا من جز تو یاوری ندارم من از دامن تو دست بر ندارم که تو بخشنده بی منتی🤲🤲
سلام عزیزم شما موفق شدید تخمک بگیرید؟ نیاز به راهنمایی دارم. از کسی که این راه رو رفته

سلام خانوم رنجبر هستم اگر اهدا کننده تخمک هستید با من تماس بگیرید 

09383740494