2777
2789

سلام من قبلا تو تاپیکام از کاراهای شوهرم  وخیانتاش گفتم حالا احساس میکنم چون کار خاصی نکردم پررو شده خانواده شوهرم پر جمعیتن  ولی من فقط یه داداش دارم هر وقت گفته بریم خونه خواهر برادرام رفتم حتی اگه مشکل داشتیم اونجا بروی خودم نیاوردم حتی رفتارم از خودش بهتر بوده حالا داداش من تازه ازدواج کرده چند روز پیش بابام خانم داداشم و وخانواده شو بیرون دعوت کرد به ماهم گفت بیاین این از اول لج کرد از زنداداشت خوشم نمیاد نمیام ولی باز بعدا گفت تو برو حالا همون شب بهش زنگ زدم بیا منو ببر کمک مامانم باشم با لحن بد گفت به ما چه خودشون برن واین حرفا منم ناراحت شدم تلفنو قطع کردم بعد اومد خونه کلی دعوا که چرا قطع کردی با کلی منت گفت بریم حالا خوب که رسیدیم با هیچکس که حرف نزد فقط باد کرده بود بعد ده دقیقه هم گفت ما میریم منم ناراحت شدم پا شدم اومدیم ولی دیگه باهاش حرف نزدم حالا بهش برخورده چرا اینجوری میکنم خیلی اخلاقاش گنده بهانه اش از زنداداشمم اینه که چرا گفته شب جشنمون پول کم گذاشتین اخه ما دو تومن پول توکارت گذاشتیم ولی شوهرم الکی گفت 4 زنداداشم به شوخی گفت الکی گفتین اینم گفت نه 4 تومن بود کلی هم طلبکار شد ولی من میدونم 2 بود واقعا دیگه کم اوردم هیچ اخلاق درستی نداره به نظر شما کارم اشتباه بوده

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 تومن کادو خیلیم خوبه چرا دروغ میگه که ۴ تومنه!

تو جشن جو گیر شد حالا نمیتونه جمع کنه زنداداش منم  حرفشو میزنه اهل تعارف نیست

ولی خب حق نداره بگه نباید با داداشت وزنداداشت بری در حالی که خودش همیشه میره وکلی خانوادش بهم کم احترامی کردن ودروغ گفتن

شوهرمنم همینه دم دمی مزاج 

ی بار انقدر خوبه که تعجب میکنی 

ی بار انقدر باد داره که نمیشه باهاش حرف بزنی 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
شوهرمنم همینه دم دمی مزاج  ی بار انقدر خوبه که تعجب میکنی  ی بار انقدر باد داره که نمیشه ...

شوهر من همیشه داغونه اخلاق وکارااش

شوهر من همیشه داغونه اخلاق وکارااش

زیاد محل نده و خودت درگیرش نکن

من. چند وقته تنهایی میرم خونه مامانم تا بعدازظهر هستم بعدمیام 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
شوهر منم همینطوره منتها منم اصلا به خونوادش احترام نمیزارم و نخواهم گذاشت تازه از اینی که بودم بدتر ...

منم تا الان خوب بودم دیگه تموم شد همین رفتارایی که با خانواده من داره منم واسه خانوادش پیاده میکنم وقتی شعور خوب بودن نداره باید مثل خودش بیشعور شد

ببخشید من دارم داستان زندگی ها رو تو نی نی سایت میخونم گفتین خیانت‌ هاش میشه بپرسم چه خیانتی؟

توتاپیکهام هستش عزیزیم