2777
2789

من پدرو مادرم جدا شدن پیش مادرم هستم و بشدت بی پولی هستیم و من امسال پایه ۱۱ تجربی ام و به النگو ۶ گرمی دارم بنظرتون درسته بفروشم باهاش کتاب کنکور و لپ تاپ بگیرم خیلی دو دلم از یه طرف هم راه دیگه ای ندارم 

پدرم هم اصلا یک قرون پول بهم نمیده  نفقه هم فعلا تا یکی دو ماه دیگه مشخص. میشه بدن بهم 

بنظرتون بفروشم فردا می‌خوام برم بفروشم لطفاً درست راهنماییم کنید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو از کتابخونه کتاب ذمانت بگیر

یا اینایی که قبول شدن کتاباشون به عنوان نذر بهت بدن

تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک همین روزا تو همین ماه کنم و جراحی فک بیمارستان دولتی با هزینه خیلی پایین و کیفیت عالی هم ارتوسرجری (ارتودنسی قبل از جراحی فک) و هم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و محتاج هیشکی نشم و پول ارتوسرجری و جراحیمو خدا برام برسونه و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 😭 😭 

نمیشه برم اونجا روانیم میکنه

منم بچه طلاقم 

ولی پیش پدرم زندگی میکنم 

زن بابا هم دارم 

یه خواهر ناتنی هم دارم 

سه ماهه تو شکم مامانم بودم که جدا شدن 

بعدم تا اومدم به دنیا دادنم به بابام 

من اینجا روانی ام 

اما خوب مجبوره پول بهم بده 

خیلی سخته با تمام وجودم درکت میکنم

منم بچه طلاقم ولی پیش پدرم زندگی میکنم زن بابا هم دارم یه خواهر ناتنی هم دارم سه ماهه تو شکم مامانم ...

خوبه پدرت بهت پول میده من اونم نمیده اصلا وقتی هم طلاق نگرفته بودن بازم پول نمیداد بهم اصلا لباس اینام نمیخره برام

خوبه پدرت بهت پول میده من اونم نمیده اصلا وقتی هم طلاق نگرفته بودن بازم پول نمیداد بهم اصلا لباس این ...

اونم نمیده منم به زور میگیرم 

منم وضعیت لباس و اینام خوب نیست اما چه کنم کاری از دستم برنمیاد