2777
2789

همیشه خودشو حق به جانب میگیره 

نه نماز میخونه نه یه کلمه قرانی دعایی ذکری مسجدی روضه ای هیئتی چیزی اصلااااااا ابدا 

کلا هیچی و هیچکس رو قبول نداره 

حیرونم چجوری مشکلشو با مادرم حل کنم😭😭

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
هیچوقت با مردی ک از خریت فقط دم رو نداره دهن ب دهن نذار اونم توی جمع بخاطر ارامش خودت و بچه هات توی ...

👌👌

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدتر میکنه میدونم شاید کتک کاری هم بکنه  هم دست بزن داره هم اینکه بچهام غصه میخورن

یعنی تو جمع اینکار میکنه؟شما باید یه فکری کنی همونجا ضایع بشه که دیگه جرات نکنه حرف بزنه 

مشکل اینه که خواهرش زن داداشمه 

و از اونجا که مادر من مادرشوهر خواهرش میشه و این مادر و دختر با مادر من رابطه شون عروس مادرشوهریه قطعا هی اینو بار میکنن و اینم نفهم خون ب دل من میکنه و همیشه با مادرم در حال جنگه 

نمیشه هم بهشون ثابت کنی که شما مقصرید😭

یعنی متوجه نشده که بیشعوره!!!

عزیزم شما حرص نخور اینجور آدما با این حرفا فقط دارن با آبروی خودشون بازی میکنن اتفاقا خانمی شما بیشتر تو چشم میاد

بعد نمیخوام نامیدت  کنم وقتی این بد حرف زده بعد مادرش بجای شرمندگی قهقه زده درست نمیشه چون شیر همین مادر رو خورده

بچه دارم نمیتونم  دخترم نه سالشه پسرم هفت  کسی هم پشتم نیست نمیتونم بچهامو ول کنم اصلا پ ...

عزیزم وقتی قهر کرد ک تو گفتی بیشعور باید میزدی دهنش بگو حالا بخور ببین چ مزه ای میده این فحشایی ک ب من میدی

در ثانی زبونتو ک خانوم خوب موش نخورده بهش بگو تا غلط اضافی نخوری حرف نمیزنم واقعن خیلی حرصم گرفتااا دست پیش میگیره پس نیوفته

یعنی تو جمع اینکار میکنه؟شما باید یه فکری کنی همونجا ضایع بشه که دیگه جرات نکنه حرف بزنه 

اصلا فکرم کار نمیکنه ازبس خجالت میکشم 

فقط سرمو میندازم پایین 

الته کل فامیلشون میشناسنش و همیشه میگن تو خیلی خوب و صبوری حتی زن داییش گفت من بودم خیلی بدم میومد دخترخالش بهش گفت خاک توسرت من جا زنت بودم میگفتم برو بمیر میخوام چیکار کنم همچین شوهری! 

ولی این عین.... 

یعنی متوجه نشده که بیشعوره!!! عزیزم شما حرص نخور اینجور آدما با این حرفا فقط دارن با آبروی خودشون ب ...

دقیقا 

تازه چقدررررررر من به این زن خوبی کردم 

الهی خیر نبینه 

عزیزم وقتی قهر کرد ک تو گفتی بیشعور باید میزدی دهنش بگو حالا بخور ببین چ مزه ای میده این فحشایی ک ب ...

تو نمیدونی..... 😔

اونقدررررر بددهنو زوره منو میگیره به باد کتک 

من فقط بخاطر آرامش بچهام هیچی نگفتم و تحمل میکنم 

چون میدونم بچهامو ول کنم برم نه تنها آینده خودم بلکه آینده اونا رو هم خراب میکنم و دلم میسوزه براشون 

خیلی بچهای باهوش و استعدادی دارم و خیلی بهم وابسته ان

اصلا فکرم کار نمیکنه ازبس خجالت میکشم  فقط سرمو میندازم پایین  الته کل فامیلشون میشنا ...

عزیزم خیلی شرایطتت سخته و متاسفانه ما زنهای ایرانی همینجوریم همیشه کوتاه اومدن باید با ما باشه ولی حداقل تو خونه که خودتون هستید پیش شوهرت کوتاه نیا وقتی بچه هاتونم بزرگن بیرون نرو با خانوادش به بچه هات بگو با شما همکاری کنند یجور رفتار کن پشیمون بشه و تو خونه هم بهش محل نده زیاد خودتا سرگرم کن هروقت خونه هست یجورایی زیاد آدم حسابش نکن 

اصلا فکرم کار نمیکنه ازبس خجالت میکشم  فقط سرمو میندازم پایین  الته کل فامیلشون میشنا ...

به داداشت بگو يه مدت نزاره عروستون بره خونه مادرش ببين درست ميشه

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

اخه باهم این وصلت سر گرفت 😓

کاش هیچ وقت سر نمیگرفت 

مامانم منو به زور داد به اینا من هنوز بچه بودم

اخه باهم این وصلت سر گرفت 😓 کاش هیچ وقت سر نمیگرفت  مامانم منو به زور داد به اینا من هنوز بچ ...

اره متوجهم اما كمي برادرت همكاري كنه كمتر ميشه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

يكم مقابله به مثل شايد مادرشوهرتو سر عقل بيارن پسرشو نصيحت كنه حد اقل بخاطر دخترش