2777
2789

برداشت شده از talab.org

امام صادق«ع»فرمودند: به نیت دفع شرّ سخن چینان و غمّازان سوره جمعه را هشت بار بخوانید.

در ضمن خواندن تعقیبات مفصل بعد از نماز هم انشاءالله کمک تون میکنه

میتونی مهمونی هایی که میدونی فحش میده ، باهاش نری؟

اصلا رفتارش قابل پیش بینی نیست و اینکه من خیییییییلی کم جایی میرم بیرون رفتنمونم بخاطر بچهام بود اخه همیشه تو خونه ان دیدم گناه دارن بردمشون😓

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برداشت شده از talab.org امام صادق«ع»فرمودند: به نیت دفع شرّ سخن چینان و غمّازان سوره جمعه را هش ...

ممنونم عزیزم التماس دعا 😭

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
نمیاد و همچین پولی هم بهم نمیده اصلا هیچ کس رو تو دنیای به این بزرگی قبول نداره  از همه ایراد ...

نميتوني باهاش دوست بشي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
الهي بحق اين ماه عزيز و بزرگ خدا به دلت نگاه كنه و حاجتتو بده شوهرت سر به راه و مطيعت بشه دستت از از ...

خیلی ممنونم عزیزم 

الهی آمین😭😭

عزیزم یبار دیگه تو جمع این طوری حرف بد بهت زد شما هم همونوقت جواب بده بهش بگو اگه منم یه فحش به شما ...

بدتر میکنه میدونم شاید کتک کاری هم بکنه 

هم دست بزن داره هم اینکه بچهام غصه میخورن 

اهان حالا كه پا بچه ميونه فرق داره ختم ايت الله حق شناس بردار خيلي مجربه

خیلی ممنون😓

نمیاد و همچین پولی هم بهم نمیده اصلا هیچ کس رو تو دنیای به این بزرگی قبول نداره  از همه ایراد ...

سلام، خوب هستین، چند تا راه کار داره که باید به مرور روش کار کنی تا این مسأله برطرف بشه   شما باید زمانهایی که روتین هست ایشون باهاش راجب عواقب وابستگی به مادرش بهش بگی با لحنی که اون دوس داره بهش بگو  یواش یواش متوجه رفتارش میشه، این یه راه حل، بقیش هم نگاه میکنم بهتون میگم

جلوی مادرش بگو خوشت میاد منم به مادرت فحش بدم

اين چه پيشنهاديه شما نديدين اينجور مردا با اينكار هزار برابر بدتر ميشن اين خانم قصد ادامه داره

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
بدتر میکنه میدونم شاید کتک کاری هم بکنه  هم دست بزن داره هم اینکه بچهام غصه میخورن

هیچوقت با مردی ک از خریت فقط دم رو نداره دهن ب دهن نذار اونم توی جمع بخاطر ارامش خودت و بچه هات

توی جمع هم اکثر مردا جوگیر میشن میخان قدرت نمایی کنن

توکل و توسل برام معجزه کرده ...خدایا شکرت بخاطر همه چی عاشقتم پروردگار مهربونم
خیلی ممنون😓

خواهش ميكنم اين چله به خيليا جواب داده فقط شرايطشو بجا بيار

هیچوقت با مردی ک از خریت فقط دم رو نداره دهن ب دهن نذار اونم توی جمع بخاطر ارامش خودت و بچه هات توی ...

قطعا