2777
2789

مامان دارم عکستو نگاه میکنم... چقدر زیبا بودی! تو زیبا ترین زنی بودی که دیده بودم! پس چرا من زودتر ازین نفهمیدم ...چرا همیشه به نظرم یک زن چاق و شلخته و مریض و دست وپاگیر بودی؟!این مانتوی نارنجی خواهرم که به یادش توی جواهر ده پوشیدی و من گفتم این چیه!!! نگاه به سن وسالت کن...حالا توی عکس میبینم چقدر بهت میاد! عجب خفن شده بودی باهاش! چرا من احمق الان باید بفهمم... چرا وقتی توی۶۳ سالگی رفتی کلاس سنتور به یاد خواهرم، من اونقدر مانعت میشذم و ایراد می‌گرفتم که چه حوصله ای داری پیرزن شدی... نکن این کارا رو! کی می‌کنه که تو میکنی... آبرومونو بردی با عصا میری کلاس سنتور ....اما حالا میفهمم که آخه کدوم زنی انقدر با ذوق و قریحه بود!!!! چرا الان دارم میفهمم!! چرا وقتی توی سن ۶۰ سالگی رانندگی یاد گرفتی وماشین خریدی، من احمق بهت ایراد گرفتم که مگه پول آژانس چقدر میشه!!! که تو بری ماشین بخری و گواهینامه بگیری... آخه برا چیت!! اما تو با دفعه اول آزمون قبول شدی و رانندگی کردی مدتی. حتی ماشینت رو دو کلاجه کردی! و ما فقط مسخره کردیم!!! چقدر نادان بودیم که هیییییییچ قدرت رو ندونستیم...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ومنی ک مادرم مریضه واینقدر روخیم داغونه بت دیدنش داغون میشم وفراریم،از،دیدنش دعا کنید برای،سلامتیمون

تا میتونی پیشش باش. ببوسش و بو بکش ازش و بهش بگو که چقدرررر دوستش داری. مثل من نباش که با وحشت از دست دادنش محبت رو دریغ میکردم ازش

بی مادری بلاست

دوماهه دیگه یکسال میشه که مامانمو از دست دادم.لعنت به کرونا که من رو بی مادر کرد.ده ماهه که نتونستم اصلا گریه کنم باتمام درد و بغضی که دارم

باهات همدردم.هیچ کاری نمیتونیم بکنیم.فقط مجبوریم روزمرگی داشته باشیم.مامانم بهترین رفیقم بود.بعدازمادرم،دیگه ازمرگ نمیترسم.چون میدونم وقتی مردم اولین نفری هستم که میتونم بابا و مامانمو ببینم😔

خدایا بی نهایت شکرت
ومنی ک مادرم مریضه واینقدر روخیم داغونه بت دیدنش داغون میشم وفراریم،از،دیدنش دعا کنید برای،سلامتیمون

خدا بهتون معجزه شفاعت بده 

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
بی مادری بلاست دوماهه دیگه یکسال میشه که مامانمو از دست دادم.لعنت به کرونا که من رو بی مادر کرد. ...

عزیر دلم شریک غمت هستم. من پارسال بچمو از دست دادم. چهار سال قبلش خواهر کوچکمو که فقط بیست و خرده ای سن داشت. دوهفتست که مامانی رفته نتونستم گریه کنم. بغض خفم می‌کنه اما انکار میکنم. فقط  میام اینجا می‌نویسم که یادم نره خاطراتش. نبودنش رو انکار میکنم. بودنش رو انگار میکنم. انگار دلم میخواد با یه پاک کن قسمت مادر رو از زندگی پاک کنم. چون روحم تحمل رنج نبودنش رو نداره. من سه بار زنده به گور شدم... یک بار با خواهرم، یکبار با بچه ام و این بار با مادرم

وای اشکم دراومد خدا بهت استقامت بده کمرت خم نشه....وگرنه صبر که نمیده

توی چنان برزخی هستم که حتی زندگی خودمو انکار میکنم. وضعیتم فرقی با مرگ و نیستی نداره

نگران نباش باز همو میبینید صبر پیشه کن

آرزوشو دارم... با وجود خواهر و پسر و مادرم در بهشت، اون دنیا جای قشنگ تری شده...