2777
2789
عنوان

دلنوشته های برای مادرم که پانزده روز پیش آسمانی شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 27 پست
توی چنان برزخی هستم که حتی زندگی خودمو انکار میکنم. وضعیتم فرقی با مرگ و نیستی نداره

واقعا نمیتونم دلداریت بدم...چون غیر قابل هضمه...خدا کمکت کنه 

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
عزيزم خدا رحمت كنه مادرت رو چه روح سرزنده اي داشتن💔 حرفات چقدر تلنگر داشت برا ي من.

هممه اینو میدونستن غیر از خودمون! همیشه متفاوت بودن مادرم رو سرشکستگی میدونستم... اما حالا میفهمم که هیچ یک از زنهای دور و برو فامیل که عمرشون گوشه مطبخ به سبزی سرخ کردن و رب گوجه درست کردن گذشت، یک هزارم مادرم نبودند...

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر نازنینم پاانزده روز پیش به طور ناگهانی فوت کردن......

خدا بیامرزه مادرتو

چشمام پره اشک شد

منی ک هروز میرم‌ کارای مادر پدرمو میکنم میلم خونه و شبا از غصه خابم نمیبره

منی ک مثل تو هروقت میبینمش غر میزنم با وجودی ک میدونه خیلی دوسش دارمو نمیخام یه ذره خسته بشه و کارکنه و سختی بکشه و....

راست میگی،ادم یه وقتایی یه چیزایی رو نمیبینه و چقدر زود دیر میشه....

خدا پدر مادرامونو نگه داره یه عمر برامون

و اونایی ک اسمونی شدنو بیامرزه

خدا رحمت کنه مادرتون و تمام مادران آسمانی رو امیدوارم با اولیا وصالحین محشور بشن. غمت خیلی سنگینه خ ...

ممممنونم عزیزم از دعای محبت آمیزت در حق منو مادرم🌹🌹🌹

خدا بیامرزه مادرتو چشمام پره اشک شد منی ک هروز میرم‌ کارای مادر پدرمو میکنم میلم خونه و شبا از غصه ...

خدا حفظ کنه پدر و مادرت رو. گوشیم پر از پیامک های مادرم هست... وقتی بچم فوت کرد برام نوشت:

من عقاب تیز چنگ آسمان هایم فلک!

می توانی هم قفس با طوطیان گردانی ام...

و باز نوشت: 

من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

چر خ بر هم زنم ار غیر مردم گردد...

و من در جوابش نوشتم برای من شعر نگو... چقدر نفهم بودم که نفهمیدم مادرم داره پا به پای من داغ بچمو می‌کشه........

عزیزم  چقدر با خواندن تاپیکت ناراحت شدم ،خدا رحمتشون کنه عزیزانت رو و جایگاهشون بهشت باشه ،اگه ...

خدا رحمت کنه همه رفتگانتون رو. هیچیش نبود مامانم یه دفعه بی‌حال شد. هی بردیم دکتر هی اورژانس اومد میگفتن مشکلی نیست. تا اینکه یه روز از حال رفت. بردیم بیمارستان گفتن سبسیس یا عفونت خون گرفته!! سیزده روز ای سی یو بود تا عفونت خونش درمان بشه به یه دارو حساسیت داد افت فشار پیدا کرد و یکدفعه فوت کرد....

خدا رحمت کنه همه رفتگانتون رو. هیچیش نبود مامانم یه دفعه بی‌حال شد. هی بردیم دکتر هی اورژانس اومد می ...

الهی برای دلت بمیرم ،آرزو میکنم خدا به دلت آرامش وصبر بده   راضی به رضای خدا باش هر چند سخته،  تا اون نخواد برگی از درخت نمیفته ،براش قرآن بخون وخیرات کن تا کمی آروم بشی  متاسفم که جز دعا کاری ازم برنمیاد وهر حرفی بزنم نمیتونم  مرحمی برای دل شکستت باشم😔

الهی برای دلت بمیرم ،آرزو میکنم خدا به دلت آرامش وصبر بده   راضی به رضای خدا باش هر چند سخ ...

ممنونم عزیزم همین که پیام دادی دلخوش هستم.‌خدا حفظ کنه همه عزیزانت رو

خدا حفظ کنه پدر و مادرت رو. گوشیم پر از پیامک های مادرم هست... وقتی بچم فوت کرد برام نوشت:  من ...

اخی عزیزم

غصه نخور برای رفتارت،مادر بوده و درکت میکرده،حتا دلیل بدرفتاری و...میدونسته پس عذاب وجدان نداشته باش