2777
2789

سلام 

برادرمو اردیبهشت از دست دادم بخاطر سرطان ، مجرد بود ۲۸ سالش بود خیلی مهربون و فرشته بود 

چطور به زندگی ادامه بدم ، مثل جسد شدم ، نمیتونم هیچ کاری انجام بدم ، بخاطر پدرمادرم باید به خودم بیام ولی نمیتونم یادش ، جای خالیش ، فکرش  دیوونه ام میکنه 

🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برا دلت عزیزدلم

خیلی ناراحت شدم بخدا خداصبرتون بده

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

برو مشاوره و رواندرمام حتما حتما حتما 

من بعد مرگ پدربزرگم خیلی بهم ریختم 

۶ ماه هر روز گریه کردم و هرشب کابوس دیدم 

بعدش بیمار شدم وسواس خیلی شدید

با رواندرمانی خداروشکر خوب شدم

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

روحشون شاد 

بله

تا زمانی که انسان های در قلبم هستن و خاطراتشون رو در یاد دارم،جاودان هستن 

و الان اینو بدون که برادرت هنوز زنده هست 

چون در وجود تو زندست 

همین کافیه که بدونی کنارته 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

خدا برادرتون رو بیامرزه و به شما صبر بده

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

سلام عزیزم، خدا رحمتش کنه.. اره منم داداش ۱۹ ساله از دست دادم.😔 دقیقا میفهمم چی میگی، و سختتر از اون اینه که قبلش پدرمو از دست دادم و هرروز سختیِ تحمل این داغ رو واسه مادرم دارم میبینم.

هر پرهیزکار گذشته ای دارد ،و هر گناهکار آینده ای ... پس، قضاوت نکن🤫🚫👩‍🦯

بله مادرم خیلی سخته ولی خوب مجبورید کناربیاید خدارحمتشون کنه برای شما صبروارامش ارزو دارم حتی اگه سالها بگذره هیچوقت فراموش نمیشه

من تماشای تو میکردم و غافل بودم                                       کز تماشای تو خلقی به تماشای منند