2777
2789
عنوان

سرطان سینه ببینید دکتر چی گفته😣

284 بازدید | 18 پست

اقوام ما خانمه سرطان سینه داشت عملش کردن ولی دکترش گفته باید مدتی شیمی درمانی بشی 

فعلا شیمی درمانی میشد 

ولی اینبار دکتر گفته دیگه بدنت نمی کشه واسه شیمی درمانی 

این یعنی چی منظور دکتر چیه؟؟؟؟

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

خواهش ا گاهی واسه چکاپ بروید که مطمئن باشید پیشگیری بهتر ازدرمانه

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعی ندارم 

ولی ان شا الله خدا بهش کمک کنه 

ما هم همچین بیماری داریم   هر کس این پست من رو میبینه یک صلوات برای شفاش بفرسته ممنونم 

Ashpazi_ ba_ sayoo( مهتاب اینانلو)  آیدی من در اینستاگرام 

انشالله خدا شفاش بده

ولی شاید منظورش اینکه روش های دیگه رو امتحان کنن مثل پرتو درمانی و بافت برداری. شیمی درمانی سخته بدن اذیت میشه بالاخره 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
انشالله خدا شفاش بده ولی شاید منظورش اینکه روش های دیگه رو امتحان کنن مثل پرتو درمانی و بافت برداری ...

دکتر گفته دیگه نمی تونی شیمی درمانی کنی 

پس جاداره واسه پرتودرمانی؟

اطلاعی ندارم  ولی ان شا الله خدا بهش کمک کنه  ما هم همچین بیماری داریم   هر کس ا ...

شیمی درمانی میشه بهتر شده؟

اطلاعی ندارم  ولی ان شا الله خدا بهش کمک کنه  ما هم همچین بیماری داریم   هر کس ا ...

انشالله خدا شفا ش بده حالش خوب بشه

دکتر گفته دیگه نمی تونی شیمی درمانی کنی  پس جاداره واسه پرتودرمانی؟

نمیدونم عزیزم بدن با بدن فرق داره اونو باید دکتر تشخیص بده ک میتونه روش های دیگه رو هم امتحان کنه یا ن با توجه ب وضعیت بیمارش 

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
نمیدونم عزیزم بدن با بدن فرق داره اونو باید دکتر تشخیص بده ک میتونه روش های دیگه رو هم امتحان کنه یا ...

درسته ممنون