2777
2789

سلام دوستان لطفا جواب بدین 

من دوهفتس ک سفالکسین روزی چهار تا خوردم بابت صورتم یکهفته هست ک تموم شده 22باید پریود میشدم اما تا الان نشده امروز بعد رابطه اندکی لک و خون حالت نارنجی داشتم فکر کردم پریودم اما دیگ ادامه پیدا نکرد و قطع شد جلوگیری جدی نداشتم اقدام جدی هم نداشتم .این چندوقته خیلی ضعیف شدم کمردردو نفخ شدیدم دارم 

ممکنه باردار باشم ؟!

کسی با این علائم باردارشده ؟

میترسم با وجود قرصایی ک این مدت خوردم باردارم باشم

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

اسی لایک

یعنی چی ؟!!!!!

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقع رابطی درد زیر شکم نداری؟ یا ترشحاتت بو نداره؟ برا باردار بودن بی بی بزن

چرا دارم کلا رابطم با درده البته از ابتدا همینطوربودو الان کمترشده نسبتا ... ترشحم دارم اما بوی بدی در لحظه نمیده من لباس زیر نمیپوشم ب توصیه پزشک 

چرا دارم کلا رابطم با درده البته از ابتدا همینطوربودو الان کمترشده نسبتا ... ترشحم دارم اما بوی بدی ...

ببین اگه درد داری و خونم پیاد یه جزئی حتما بابت اینکه عفونت یا حساسیت نباشه برو چک بشو. چون من اینجوری بودم اول فک کردن عفونته بعد دیدم از اول اینجوریه و درست نمیشه به خاطر حساسیت به لاتکس کاند..ومه ، اونو کنار گذاشتم مشکلم حل شد.

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
ببین اگه درد داری و خونم پیاد یه جزئی حتما بابت اینکه عفونت یا حساسیت نباشه برو چک بشو. چون من اینجو ...

اخه من یک هفته هم هست ک پریود نشدم 

نمیدونم بله سوزش و خارش علائم عفونتو ک حس میکنم هرکاریم میکنم دوباره برمیگرده ...ممنون

اخه من یک هفته هم هست ک پریود نشدم  نمیدونم بله سوزش و خارش علائم عفونتو ک حس میکنم هرکاریم می ...

ببین این ممکنه حساسیت باشه. منم هرچی انتی بیوتیک خوردم خوب نشد تا عاملشو پیدا کردم.

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
ببین این ممکنه حساسیت باشه. منم هرچی انتی بیوتیک خوردم خوب نشد تا عاملشو پیدا کردم.

این مدل خون اومدن اولین باره اخه .

چندماهیه عروسی کردم اوایل اینقد دردو خونریزی داشتم ک حد نداشت بعد خوب شد الان مشکلم اینه میترسم بابت سفالکسینایی ک بابت جوش صورت مصرف میکردم روی بارداری ک البته نمیدونم هستم یا نه تاثیر بذاره 

به احتمال ۹۹/۵٪ بارداری

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
این مدل خون اومدن اولین باره اخه . چندماهیه عروسی کردم اوایل اینقد دردو خونریزی داشتم ک حد نداشت بع ...

سفالکسین جز آنتی بیوتیک های گروه ب هستن مشکلی نداره نترس

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
چرا دارم کلا رابطم با درده البته از ابتدا همینطوربودو الان کمترشده نسبتا ... ترشحم دارم اما بوی بدی ...

منم باردار بودم کمر درد داشتم با ترشح کرم رنگ به مقدار زیاد

این مدل خون اومدن اولین باره اخه . چندماهیه عروسی کردم اوایل اینقد دردو خونریزی داشتم ک حد نداشت بع ...

فردا یه بی بی چک بزن چون پریودیت عقب افتاده جوابش مطمئنه.نگران نباش