2777
2789
عنوان

نی نی سایت،سرزمین ماورایی🙄🙄🙄

188 بازدید | 22 پست

چرا اینجا اینجوریه؟؟؟

مامان ها آرزوی مرگ دخترشون  و میکنن و همه کاربرا میگن مامانمون ما رو دوست نداره

شوهر ها همه از دم خائن یا شکاک یا اینکه کلا یه مورد خاصی دارن

همه خانواده شوهر شمر و یزید 

جاری ها همه شون میخوان یه طوری شوهر کاربر ها رو سمت خودشون بکشن😶

یا اینکه اسکرین دعوا با نامزد و .... 

بابا دنیا اینقدر ها هم بد نیست به خدا 

من اینجا میام یه طوری میشم همش دیدم نسبت به زندگی عوض میشه مشکلات خودم یادم میره😂😂

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مثل من میام افسردگی میگیرم سر بعضیا گریه هم کردم😑

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

چون اینجا محل دردو دله و مشاورس مشکلاتشون میان اینجا میگن برا همین اینجوری حس می‌کنی ‌‌. 

وگرنه کسی خوشبخت با خوشی داره زندگی می‌کنه نمیاد بگه که 

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

اینجا میای انگار اومدی فضا 😂

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من اینجا میام میگم خدایا شکرت

بیشتر قدر زندگیم رو میدونم😄

البته اکثر کاربرا هم به وسیله دروغ و توهمات باهم رقابت میکنن که به پربازدید برسن🙃

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

تو زندگی واقعی همه ی اینا هست ولی درکنارش خوشی هم هست اینجا مجالی پیدا کردن که از مشکلاتشون بگن 

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
چون اینجا محل دردو دله و مشاورس مشکلاتشون میان اینجا میگن برا همین اینجوری حس می‌کنی ‌‌.  وگرن ...

خیلی هم تاثیر کذاره بیان مشکلات اینجا

من سرم درد گرفت بعد از ظهر یکی تاپیک‌ زده بود میخواد خودکشی کنه همه نوشته بودن بدو برو نمیدونم تو لایق زندگی نیستی 

خیلی خیلییی ناراحت شدم اگه اون ادم خیلی حالش بد باشه و به خرف این ادما گوش بده چی؟ چرا قبل حرف زدن فکر نمیکنن یه سریا یا اگه درباره یه موضوعاتی اطلاع ندارن‌چرا سکوت نمیکنن