2777
2789
عنوان

تازه یکماهه عروسی کردیم و زن و شوهری نسبت بهم خیلی سرد شدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نیست باهم حرف بزنید بگو دلیلی داره انقد سردی اونم از تو بپرسه هرچی هست بین هم حلش کنین با صحبت ...

صحبت هم کردیم هیچ مشکلی نداریم باهم ناراحتی هم نداریم ولی نمیدونم چرا علتش چیه

گلم هم به زندگیتون تنوع بده هم به رابطه جنسی تون، باهم فیلم ببینید بیرون برید پیاده روی برید پارک ب ...

آرهربخدا الان وقت عشق و خاطره سازیسونه فردا بچه بیاد دیگه حمال بچه میشنو زندگی مشترک و تنهایی رو از دست میدن هرچند لذت بچه هم ی چیز دیگس

صحبت هم کردیم هیچ مشکلی نداریم باهم ناراحتی هم نداریم ولی نمیدونم چرا علتش چیه

بعد یه مدت درست میشه یه بچه هم که به دنیا بیاد ذوقتون به زندگی بیشتر میشه منم همین اوایل اینجور بودم

نه متاسفانه خیلی سرد شدیم

این کاملا عادیه عزیزم وای میری سر خونه زندگی خودت خرج ومخارج هست وام هس کرایه خونه هست کلی بدهکاری اینا همش مسئولیت هایی هس که مرد باید قبول کنه ورمان میبره نگرانی هایی که داره.اینجاست که فقط نقش شما پررنگ میشه و بایدازاون حال وهوادربیاری این برعهده شماست رنگی بدی ب زندگیت