کسی رو دیدین هیچی نتونه بخوره واب رو هم بالا بیاره حتی ازبوی غذا حالش بد شه یه ماهه بستریه فردا قراره جواب ام ار ای بیاد دعا کنید براش نگید حامله ست مادرمه ۵۰ سالشه
ترس من از تشخیص داده نشدن نیست ترسم ازتشخیص بده خدایا گناهم چیه که نذاشتی لباسای نی نیم که سقط شدرو جمع کنم از خونه بعد بیام غصه مامانمو بخورم ۲۶ روزه پسرم تو۴ ماهگی سقط شد
نمیدونم تونت که زدم چیز خوبی نبود ولی به دکترش گفتم میگه اون مهم نیست
ان شاالله چیزی نیست عزیزم.توکل برخدای مهربان.
ببین طب سنتی معجزه اس .خاله ی من ۳۶سالشه سرطان سینه گرفته بود دکتر گفت بدخیم رشد کرده سلول های سرطان درمان فایده نداره فقط شیمی درمانی باعث میشه یذره بیشتر عمر کنه. هممون داشتیم سکته میکردیم تا اینکه رفت دکتر طب سنتی آنقدر دارو های گیاهی تو ۶ماه دادن کل عفونت رفت ودکتر اگفتن معجزه اس
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
همه چیز از عفونت حتی یه سرماخوردگی...عزیزم کار ویروس اینا همینه که اشتها رو کور میکنه که بدن ضعیف کن ...
اینو بشدت قبول دارم ولی دست من نیست الان هرروز ازش خون میکشن الان بخاطر لخته شدن خون توریش باید هرروز امپول دور نافی بزنه چون امبولی ریه به تنهایی کلی خطرناکه
ترس من از تشخیص داده نشدن نیست ترسم ازتشخیص بده خدایا گناهم چیه که نذاشتی لباسای نی نیم که سقط شدرو ...
ای وای .الان برات آیه الکرسی میخونم.
عزیزم امن یجیب زیاد بگو مطمعن باش خدا به دادت میرسه
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
اینو بشدت قبول دارم ولی دست من نیست الان هرروز ازش خون میکشن الان بخاطر لخته شدن خون توریش باید هررو ...
کرونا نیست؟
شاید اعتقاد نداشته باشید شما اما من ی هفته اینجوری بودم رفتم پیش ی حاج آقایی گفت خیلی بد ترسیدی برام ...
نه عزیرم ماهم داریم دعا هم نوشتیم من خودم حامله بودم گفتم یه سید برای مامانم دعا بنویسه اونم فکرکنم طلسم نوشته بود گفت دعاش بزرگ بود اون دعا رو گرفتم بچم سقط شد فکرکنم ازسنگینی اون دعا بود ولی بدشانسی فردای اون روز بابام میره جای دیگه ودعا مینویسه که دیگه اون دعای من بازل شد هم بچم ازدست رفت هم نشد استفاده بشه الان اون دعای که بابام نوشتو انجام دادبم دیگه امیدمون به خداست
مامان منم سالها پیش همینطور بود بعد از فوت پدربزرگم دکتر گفت عصبیه
پیش چه دکتری بردین من مامانمو متخصص مغز واعصابم بردیم همون ام ار ای از مغز ونخاع داد گفت سالمه من فکرمیکروم باشنیدن سقط من شاید مشکل عصبی پیدا کرده ولی هیچی نبود سه ماه هم بود سرگیجه داشت روانپزشکم میاد توبیمارستان دیدتش توپرونده زده بود مشکل روانی نداره