2777
2789
عنوان

واقعا مشکلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه قورت بده ولی اشتها نداره اصلاااا

ببین سردی معده نداره؟

مامان من هر چی میخورد مثل بادمجون وخیار وگوجه وپنیر وشیر وبرنج بالا می‌آورد میگفت نمیتونم بخورم بردیم طب سنتی گفت سردی معده اس رطوبت زیاد شدهقرص الکی ندید زخم معده بگیره ۳شب زنجبیل دم کنه بخوره باعسل 

واقعا هم مامانم خوب شد.ولی دکترا صدتا آزمایش گرفتن نفهمیدن

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
جای خوب بردید؟  توی این یک ماه تشخیصی ندادن؟

فقط یکی گفت کنار کلیه ش یه توده هست توام ار ای ولی گفت من نمیدونگ چیه الانم تواین بیمارستان جواب همون ام ار ای رو قراره بدن خدامیدونه توچه حالیم

شما میدونی گرانولوم سفیکسیه کبدی پاتولوژی گراس یعنی چی

نه یعنی مشکلش کبده؟

درد نداره؟ کیسه صفرا نیس؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
فقط یکی گفت کنار کلیه ش یه توده هست توام ار ای ولی گفت من نمیدونگ چیه الانم تواین بیمارستان جواب همو ...

برا آرامش شما وحال خوب مادرت صلوات میفرستم 

نگران نباش و به خدا توکل کن

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین سردی معده نداره؟ مامان من هر چی میخورد مثل بادمجون وخیار وگوجه وپنیر وشیر وبرنج بالا می‌آورد م ...

اخه فقط اون نیست الان توریه ش خون لخته شده بعد میگن عفونت داره توبدنش ولی نمیگن کجاش

والا چندجا بردیم ااان ببمارستان امام خمینی هستیم

میفهمم شرایط سختیه عزیزم ولی پیشنهاد میکنم به جای چند جا بردن یک جا برید که خیالتون زودتر راحت بشه انشاءالله...دکتر حق ازلی بیمارستان مهر هم تشخیصشون خوبه به عنوان گزینه بهش فکر کنید

فقط یکی گفت کنار کلیه ش یه توده هست توام ار ای ولی گفت من نمیدونگ چیه الانم تواین بیمارستان جواب همو ...

میکروب معده اس

حالا ضررنداره اینکارکه میگم انجام بده

پر هلو بخر

بعد ۱۰ تا دونه اشو بردار،روش یه قاشق عسل بریز،بزار رو کتری تا نرم شه

بده بخوره،من یبار روزگار بدی دچارشدم.طب سنتی بم گفت اینکارو کنی درس میشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ممنونم دلم میخواد کریه کنم سبک شم خداااا

الهی بگردم 

ببین منم تو این سردرگمی بودم اینقدر گریه می کردم که چشام باز نمیشد ولی نذر کردم 

شما خم نذر کن ان شالله که همه آزمایشات سالم میان

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من خودمم چندسال پیش قتی فهمیدم خواهرم سرطان داره بشدت عصبی بودم ویه همچین وضعی داشتم یبار یه کپسول خوردم حس کردم توراه معدم گیر کرد بعدش هرچی میخوردم حس میکردموبه اون میخوره درد داشتم وبالا میاوردم‌معدم تحمل غذا نداشت اندوسکومی دادم عکس رنگی  هم دادم گفتن عصبیه واینکه میکروب معده داشتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اخه فقط اون نیست الان توریه ش خون لخته شده بعد میگن عفونت داره توبدنش ولی نمیگن کجاش

همه چیز از عفونت حتی یه سرماخوردگی...عزیزم کار ویروس اینا همینه که اشتها رو کور میکنه که بدن ضعیف کنه از من میشنوی ببرش دکتر طب سنتی 

بخدا دکترا موش آزمایشگاهی میکنن یکسره خون میکشن آزمایش...