کسی رو دیدین هیچی نتونه بخوره واب رو هم بالا بیاره حتی ازبوی غذا حالش بد شه یه ماهه بستریه فردا قراره جواب ام ار ای بیاد دعا کنید براش نگید حامله ست مادرمه ۵۰ سالشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامان من هر چی میخورد مثل بادمجون وخیار وگوجه وپنیر وشیر وبرنج بالا میآورد میگفت نمیتونم بخورم بردیم طب سنتی گفت سردی معده اس رطوبت زیاد شدهقرص الکی ندید زخم معده بگیره ۳شب زنجبیل دم کنه بخوره باعسل
واقعا هم مامانم خوب شد.ولی دکترا صدتا آزمایش گرفتن نفهمیدن
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
شما میدونی گرانولوم سفیکسیه کبدی پاتولوژی گراس یعنی چی
نه یعنی مشکلش کبده؟
درد نداره؟ کیسه صفرا نیس؟
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
میفهمم شرایط سختیه عزیزم ولی پیشنهاد میکنم به جای چند جا بردن یک جا برید که خیالتون زودتر راحت بشه انشاءالله...دکتر حق ازلی بیمارستان مهر هم تشخیصشون خوبه به عنوان گزینه بهش فکر کنید
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡