2777
2789

دکتر کیان احمدی در بروجرد هم قیمتش خوبه هم کارشون عالیه. خواهر من و دوستم پیش ایشون عمل کردن و هر دو خیلی از عملشون راضی هستن. من شماره تماس و آدرس شو برات میذارم

بروجرد، خیابان شهدا، کوچه معصومی، جنب مرکز تصویربرداری پرتو ، طبقه دوم داروخانه دکتر عسلی

۰۹۳۶۸۶۰۳۶۰۷

۰۶۶۴۲۶۱۲۴۹۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر کیان احمدی در بروجرد هم قیمتش خوبه هم کارشون عالیه. خواهر من و دوستم پیش ایشون عمل کردن و هر د ...

واقعا دکتر کیان احمدی کارش عاااالیه البته من بینیم گوشتی بود عمل این مدل بینی هم واقعا سخته ولی نتیجه عملم خیلی خوب شده به صورتمم خیلی میاد

دکتر کیان احمدی خیلی کارشون عالیه من نمونه عمل هاشونو دیدم. البته بگم که برادرمم پیش ایشون عمل کرده و خیلی خیلی عالی شده. من شماره تماس و آدرس شونو دارم برات میذارم

بروجرد، خیابان شهدا، کوچه معصومی، جنب مرکز تصویربرداری پرتو ، طبقه دوم داروخانه دکتر عسلی

۰۹۳۶۸۶۰۳۶۰۷

۰۶۶۴۲۶۱۲۴۹۹

دکتر کیان احمدی هم از نظر من هم قیمتش مناسبه و هم اینکه کارشون فوق العاده است. من که خیلی تز عمل بینی م راضی هستم. اول می خواستم برم تهران عمل کنم. بعد دو تا دکتر بهم توی بروجرد معرفی کردن که خودم به شخصه از کار دکتر کیان احمدی خوشم اومد. بنظرم بر خلاف بقیه دکترا فرم بینی رو بر اساس کل ص.رت و متناسب با صورت فرد عمل می کنه. من لینک نمونه کارهاشونو میذارم برو ببین.

دکتر کیان احمدی کارش حرف نداره. من که خیلی از عملم راضی هستم. حتما نمونه کارهاشو ببین و یه جلسه مشاوره برو. من خودم جلسه مشاوره ای که رفتم کلی نگرانی هام کم شد. دکتر جوونی هست اما تجربه ش زیاده با یه بار دیدن گفت چه مدل بینی به صورت من میاد. من خیلی از عملم راضی هستم.

من دکتر مختاری فر پیشنهاد می کنم واقعا جراح خوبی هست خودم پیشش عمل کردم عمل بینی گوشتی واقعا راضی هستم. خیلی فرم بینیم رو دوست دارم. آدرسشو میزارم:بروجرد، ابتدای خیابان تختی، رو به روی آزمایشگاه دکتر حسنی، کوچه شهید الماسی، ساختمان پزشکان صالحی

من خودم پیش دکتر مختاری فر عمل کردم و واقعا راضی بودم واسه همین ایشون رو معرفی می کنم. من پیشش جراحی بینی گوشتی انجام دادم. آدرسشو میزارم: 

بروجرد، ابتدای خیابان تختی، رو به روی آزمایشگاه دکتر حسنی، کوچه شهید الماسی، ساختمان پزشکان صالحی

من که از عمل آقای دکتر کیان احمدی راضیم  هیچ مشکلی توی ظاهر و تنفسم ندارم. من بینی نیمه فانتزی می خواستم و آقای دکتر دقیقا همون مدلی که می خواستم را برام انجام دادن. کارشون حرف نداره