2777
2789

کاربرایی که میگید چند ساله عاشق موندیم

این دیگه عشق نیست بیماری روحیه نوعی افسردگیه

برید روانشناس درست و حسابی مطمئن باشید به راحتی درمان میشه🌷

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
ببخشیدا ولی عزیزم خیلی دیوونه ای که بهترین سن و حال داری فدایع یه بنده میکنی که حتی نمیدونی میخواد ی ...

چجوری کمرنگش کنم؟

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربرایی که میگید چند ساله عاشق موندیم این دیگه عشق نیست بیماری روحیه نوعی افسردگیه برید روانشناس ...

چقدر خوب گفتی

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
ربطش ب خدا چیه خدا عقل مغزوو اراده بت داده 😐 چه صبری داره انقدر کفر میشنوه ازبعضیا

ربطی نداره؟! من تو سالهای نوجونیم که میل به گناه زیاد بود خودمو کنترل کردم که اون تو شرایط سخت هوامو داشته باشه ووراضی باشه ازم مورد آزار قرار گرفتم گفتمش اگه به این علاقم برسم دیگه هیچ اعتراضی ندارم به این سرنوشت...خب من تو شرایط سخت غیر خدا کیو دارم که برم بهش التماس کنم تا حال دلم رو خوب کنه؟ جز اون کی دستمو میگیره؟ من الان منتظر کمکش هستم

[QUOTE=241289665]چجوری کمرنگش تا خودت نخوای نمیشه

خب چیکار کنم از کجا چطوری...خوشبحال اونایی که به عشقشون رسیدن...فراموشش نکنم نمیتونم بعدها ازدواج کنم

ربطی نداره؟! من تو سالهای نوجونیم که میل به گناه زیاد بود خودمو کنترل کردم که اون تو شرایط سخت هوامو ...

واقعا چرا خودتو زدی اون راه؟

خودت مشکل داری ،تو کودکیت شاید بعصی حرکات تو روحیه ات تاثیر گزاشتع،عزت نفس پایینی داری ،اقتدار درونی نداری،اراده نداری ،وابستگی عاطفی داری..بازم بگم ؟همه اینارو باید بری دنبالش ،ب خودت بیایی،ادمی ک دوست نداره یا نمیدونی تکلیفش چیه رو بزاری کنار ،اینا دست خودته،وقتی انجامش دادی ازخدا بخوایی ک ادم خوب سر راهت بزاره

یجوری میگی تو فشار بودی انگا ماها نبودیم و نیستیم

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
کاشکی بزرگیشو به منم نشون بده...بخدا من قربانی آزار بودم ولی دم نزدم سمت گناه نرفتم تا خدا دوسم داشت ...

از رحمت خدا نا امید،نباشـ این حرفو خود خدا می زنه خدا همه بندگانش رو دوست داره تو یه قدم رفتی سمت خدا خدا ده قدم میاد،سمتت خدا به ما نیازی،نداره ما به بزرگیش،رحمت و لطف و رحمش نیاز داریم به خودش توکل کن از خدا طلب بخشش کن خدا خیلی بزرگ و بخشنده و مهربانه صبور باش خدا بزرگه ❤

از رحمت خدا نا امید،نباشـ این حرفو خود خدا می زنه خدا همه بندگانش رو دوست داره تو یه قدم رفتی سمت خد ...

اگه تا مدت طولانی بخواد منو تو عذاب نگه داره چی اونوقت چیکار کنم

واقعا چرا خودتو زدی اون راه؟ خودت مشکل داری ،تو کودکیت شاید بعصی حرکات تو روحیه ات تاثیر گزاشتع،عزت ...

همه اینایی که گفتی رو دارم خب حالا چیکار کنم بخدا خیلی درموندم

همه اینایی که گفتی رو دارم خب حالا چیکار کنم بخدا خیلی درموندم

خودت فقط باید بخوایی فراموشش کنی ،حرف بزنی باخودت ک ب صلاح نیست ک اتفاق نیوفتاده وادمای بهتری ام هستن ،بنویس دلیلاتو،بخون ،پاره کن،یه ویس ام برات فرستادم گوش بده،کلا سایتش رو چک کن ب دردت میخوره 

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
خودت فقط باید بخوایی فراموشش کنی ،حرف بزنی باخودت ک ب صلاح نیست ک اتفاق نیوفتاده وادمای بهتری ام هست ...

ممنون فک کنم اول باید اون ضعف هایی که نوشتی رو ریشه ای با روانشناس حل کنم....حل هم که بشه ممکنه مثل یه سایه کمرنگ تو زندگیم بمونه؟! که بعدها که بهش فکر میکنم یکم ناراحتم کنه؟من آدم ناشکری نیستم...سالها درگیر بیماری و آزار محارم بودم واسه همین سختمه که تو این مسیرم و خدا دستمو نمیگیره

خودت فقط باید بخوایی فراموشش کنی ،حرف بزنی باخودت ک ب صلاح نیست ک اتفاق نیوفتاده وادمای بهتری ام هست ...

یعنی تو ذهنم خیلی بزرگش کردم؟ گول خوردم؟..چون ازش کمک خواستم تو شرایط خیلی سختی بودم گذاشت رفت