2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که چند سال بعد به امروزتون میخندید پاشید برید ورزش توی این سن شاد باشید بگین بخندید تو رو خدا ...

عزیزم از دلم بیرون نمیره چیکار کنم 😔😔😔😭

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
واقعا که چند سال بعد به امروزتون میخندید پاشید برید ورزش توی این سن شاد باشید بگین بخندید تو رو خدا ...

آفرین و احسنت به شما خانم فهمیده و با کمالات

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
نمیگم فراموشی بگیرم...میگم از خدا کمک میخوام که اونم توجهی نمیکنه بهم پس من چیکار کنم

خدا به هیچ کس توجهی نمی‌کنه 

توهم به امید اینکه طرف عاشقت بشه نباش، عشقو گدایی نکن حتی به واسطه خداا

به نام خداوند رنگین کمان...
اگه شوهرت شد و بدبخت شدی نمیگی خدایا نماز شب خوندم کاش بحرفم نمیکردی عشق واقعی خداس نه بندش بزار هرچ ...

دقیقا مشکل همینه بهش میگم خلاصم کن از این عذاب دیگه چشمام درد میکنه از گریه زیاد 

خدا بزرگه عشقم❤ناراحت نباش نفس

کاشکی بزرگیشو به منم نشون بده...بخدا من قربانی آزار بودم ولی دم نزدم سمت گناه نرفتم تا خدا دوسم داشته باشه حالا میبینی باهام چیکار میکنه؟!

متنفرم برای مرد جماعت به خدا التماس کنم  ایش از هرچی مرد متنفرم به جز بابامو داداشم

منم به خدا ...مردای الان همه ترسو ...اصلا نمیشه بهشون تکیه کرد.

خدایا امیدم فقط به تو هست ، محکم دستامو بگیر و بغلم کن.
متنفرم برای مرد جماعت به خدا التماس کنم  ایش از هرچی مرد متنفرم به جز بابامو داداشم

عزیزم دست خودمون نیست که 

دقیقا مشکل همینه بهش میگم خلاصم کن از این عذاب دیگه چشمام درد میکنه از گریه زیاد 

ببخشیدا ولی عزیزم خیلی دیوونه ای که بهترین سن و حال داری فدایع یه بنده میکنی که حتی نمیدونی میخواد یا نه بیشتر فکر کن 

به این فکر کن که تو بهترین روزای عمرت رو که باید پیشرفت کنی و بری جلو صرف خودخوری و ناراحتی خودت برا ...

آره اون شاده و داره کیف زندگیشو میکنه