2777
2789
یعنی تو ذهنم خیلی بزرگش کردم؟ گول خوردم؟..چون ازش کمک خواستم تو شرایط خیلی سختی بودم گذاشت رفت

توهمین سایت برو ویسایی ک مربوط ب مشکلاتت میشه رو گوش بده خیلی بیشتر ازحرفای من کمکت میکنه 

اسمش زندگی سالم هس 

منم تجربه داشتم عصق یهطرفه رو ولی باخودم فک کردم خب هیچ جوره ب صلاحم نیس و اذیت میشم،یه روز دستمو گزاشتم رو قلبمو همه چیو توضیح دادم واسش(شاید واس تو خنده دارباشه)،البت اون ادمم یکم بمن حس داشت

و وااسه همیشه کنارش گزاشتم  ،شاید هرچندماهی یکبار ک اسمشو بشنوم یادش بیوفتم وگرن برام مهم نیس واینو بهت بگم عشق یه طرفه باعث میشه ک ماتعادل دنیارو بهم بزنیم 

ینی اون ادم نمیخواد بیاد تو زندگیمون ولی ماهی داریم جذبش میکنیم ،بخاطر همین کائنات ازقانون عکس العمل استفاده میکنن و اتفاقای بدتر واس ما میوفته ک خیلی بحثش زیاده همین سایتو چک کن فعلا 

کمک زیادی بمن شده 

اگ بودجه داری میتونی اول دوره جذابیت درونی اش رو بخری ،من فروردین خریدم واقعا خوب بود 

اگر هم نداری تو تلگرام و اینستا راهکار هاش رو گوش بده 

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
اگه تا مدت طولانی بخواد منو تو عذاب نگه داره چی اونوقت چیکار کنم

خدا هیچ وقت به بنده ای ظلم نمی کنه عشقم ما ادما هستیم  که به خودمون ظلم می کنیم! ما خودمون انتخاب می کنیم باید بپذیریم که اشتباه کردیم و خدا قطعا همه بدی های ما رو محو می کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.