2777
2789
عنوان

کسی اینجا حوزه علمیه درس خونده؟؟

5551 بازدید | 38 پست

دوستان کسی تجربه حوزه داره؟ میخوام ثبت نام کنم به نظرتون خوبه؟چه جوریه؟؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست دارم شرکت کنم پسرداییم داره میخونه میگ سخته

گفتم اگر سال بعد کنکور چیزی نیاوردم برم حوزه

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺
اگه ادامه بدی بعدا استخدامم میشی زنعموی من حوزه خوند الان معلم قران و هدیه ابتدایی هاست

زن عموت چند سالشه؟ چادریه؟؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
اگه دوست داری ثبتنام کن 7 سال بایدبخونی تا به معادل کارشناسی برسی درساشم عربی وسنگینه تقریبا شهریه ه ...

امروز پرسیدم گفت بستگی به خودت داره درست خوب باشه دوساله تموم میکنی

برای درس خوندن، برم ادامه بدم مربی دبستان بشم

اگه فقط واسه کار میخوای اصلااا سمتش نرو...

میتونی دانشگاه غیردولتی ارزون بری یا دوره های مربی شرکت کنی...

حوزه اتقدرر درساش سخت و مشکله و کار داره که فقط کسایی که هدفشون درس دین هست میتونن برن

اگه فقط واسه کار میخوای اصلااا سمتش نرو... میتونی دانشگاه غیردولتی ارزون بری یا دوره های مربی شرکت ...

دوره خوب میشناسی که بعدا بتونم جایی استخدام شم

طلبگی فقط عشق میخواد وگرنه کم میاری و انصراف میدی چون درساش سخته... 

شما تجربه داری؟یا کسی بوده اطرافتون؟