2777
2789
عنوان

کسی اینجا حوزه علمیه درس خونده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5553 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تجربه داری؟یا کسی بوده اطرافتون؟

بله من با عشق نرفتم به اصرار پدر بود که آخرشم دو سال با بدترین نمرات گذروندم مثلا کلاسی سال اول 23 نفر بود سال دوم 10 نفرش فقط موند البته دو نفر هم رفتن یه حوزه دیگه بقیه شون انصراف دادن

🥰😍

من مادرم زن داییام جاری هام مادرشوهرم دوستام همه حوزه خوندن...

ولی من شوهرم با اینکه طلبه ست دوست نداشت برم...حوزه علمیه زنان رو قبول نداره کلا...

درسای حوزه خیییلی سخت و سنگینه...فقط باید عشق داشته باشی و مشوق که بتونی دووم بیاری

بله من با عشق نرفتم به اصرار پدر بود که آخرشم دو سال با بدترین نمرات گذروندم مثلا کلاسی سال اول 23 ن ...

الهی،راست میگی مشوق نداشته باشی سخته مخصوصا خانواده هایی که دورن از حوزه و اینا

ما مذهبی ولی طلبه نداشتیم تا حالا، خودم نرم افزار خوندم ولی خیلی دوست دارم معلم دبستانی ها شم نمیدونم چه جوری

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
من مادرم زن داییام جاری هام مادرشوهرم دوستام همه حوزه خوندن... ولی من شوهرم با اینکه طلبه ست دوست ن ...

چه خوب💐 خب اونا خودشون چی راضین؟؟

الان شغلی هم دارن؟ 

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
نه بابا نمیشه میدونی چقدر درساشون سنگینه. 

عه فکر کنم بهم روحیه داد که بیام حتما

فقط بایدعلاققه داشته باشی و اینم بگم که طلبه های خانم خیلی راحت جذب آموزش و پرورش میشن

خانم امروز همینو گفت دیگه گفت الان خیلی از بچه هامون جذب اموزش پرورش شدن منم علاقه دارم ولی خب به خاطر معلم شدن هم بیشتر دوست دارم از این راه برم.

شما میدونی مثلا بیرون از حوزه چادری نباشی گیر میدن یا نه؟کلا سخت گیریهاشون چیاس؟

من اطرافبانم طلبه هستن

درسلش سخت هست اما اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه

خواهش میکنم برای  اینکه کنکورقبول نشدی وتفریح و..نردحوزه 

وقتی میری حوزه میشی طلبه 

باید حواست باشه طلبگی بکنی 

دانشجونیستی مردم به پوششت کاردارن

اما درکل اطرافیان من خیلی راصی ان خانم هم هستن

علاقه داشته باشی  عالیه

من اطرافبانم طلبه هستن  درسلش سخت هست اما اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه خواهش میکنم بر ...

من سال ۹۵ درسم تموم شده نرم افزار خوندم

الان میخوام برای معلم دبستان از این طریق اقدام کنم

مرسی عزیز لطف کردی

گفت شنبه بیا ببینم چی پیش میاد