پری_با_موهای_قرمز مدیر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 عنوان دکتر زنان خوب برای سزارین اهواز | مشاهده متن کامل بحث + 8055 بازدید | 61 پست ممنون میشم یه دکتر خوب که وقت بذاره و با حوصله ومهربون و کاربلد باشه بهم معرفی کنید هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️ 1401/03/26 | 13:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 خو باید ساعت ۳ بری نوبت بزنی زودتر نوبتت بشه ی بار رفتم جای نشستن هم نبود تو ذوقم خورد چون فکر کردم بااین شلوغی شاید وقت کافی برای هر بیمار نذاره هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 واسه خودم برا ان تی ۱۲تیر وقت رزور کرد ولی میخام دیرتر برم بخورم ب هفته ۱۳ ک جنسیت مشخص ... ان تی هم خودش انجام میده هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 ان تی هم خودش انجام میده اره سنو گرافی هم میکنه شما کجایی هستین قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 ی بار رفتم جای نشستن هم نبود تو ذوقم خورد چون فکر کردم بااین شلوغی شاید وقت کافی برای هر بیمار نذاره نه وظیفه هر دکتریه ک ب تموم سوالای بیمارش جواب بده هرچقدم سرش شلوغ باشه. منشیش هم خیلی قشنگ توضیح میده واسمون ک سری بعد چکار کنیم قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 اره سنو گرافی هم میکنه شما کجایی هستین دزفول هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
بنیر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2824 یعنی اهوازی تو نی نی سایت اینقد کم هست؟؟ خوزستانیا حالا خوابن .شب بیدارن
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 نه وظیفه هر دکتریه ک ب تموم سوالای بیمارش جواب بده هرچقدم سرش شلوغ باشه. منشیش هم خیلی ق ... هزینه سزارینو پرسیدم گفت ۱۴تا...بنظرت این هزینه با بیمارستانه یا فقط دستمزد دکتره؟ هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 خوزستانیا حالا خوابن .شب بیدارن اخه الان زوده کی ناهار خوردن کی جمع کردن کی خوابشون برد🤣 هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 دزفول اها من باغملک هستم من واسه اینکه بچه ی قبلیم مشکل قلب داشت و فوت کرد میرم پیششپایگاه بهداشت مراجعه داد اونجا رفتم دیدم ک دکتز خوبیه و معروفم هستش قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
بنیر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2824 اخه الان زوده کی ناهار خوردن کی جمع کردن کی خوابشون برد🤣 ن دیگه هنو واسه ناهارم بیدار نشدنه
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 اها من باغملک هستم من واسه اینکه بچه ی قبلیم مشکل قلب داشت و فوت کرد میرم پیشش پایگاه ... انشالله ک این یکی سالم ب دنیا میاد ...اره از معروفیت و تبحر ک عالیه من فقط میترسم بخاطر شلوغی وقت کافی نذاره...بیمارا رو تک تک می بینه؟؟ هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
محمدحسین۱۴۰۰ عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 1033 هزینه سزارینو پرسیدم گفت ۱۴تا...بنظرت این هزینه با بیمارستانه یا فقط دستمزد دکتره؟ واسه خصووصی گفتن ایقده؟ خوب ک ۱۴ تا من فکر کردم۲۰ ب بالاس فکر کنم اگ مشکل مالی کسی داشته باشه میفرسته دولتی زیر دست یه دکترای خوب تازه خیلی بیماراش دیدم ک پول نداشتن پول ویزیت رو کم میکرد واسشون قــربون پســرم بشــم محمــد حسین خداااااااااااایا شکــــــرت
پری_با_موهای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1890 ن دیگه هنو واسه ناهارم بیدار نشدنه آها از اون لحاظ میگی 🤣🤣 هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
بنیر عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2824 هزینه سزارینو پرسیدم گفت ۱۴تا...بنظرت این هزینه با بیمارستانه یا فقط دستمزد دکتره؟ با بیمارستان.اگه بیمه تکمیلی داشته باشی خیلی از هزینه رو میده