دوستان اگر موهاتون وز شده گره داره خشکه موخوره داره من میتونم با محصولات گیاهیمون کمکتون کنم💙 برند ...
میگم خدا وکیلی خودتون هم استفاده میکنید از چیزاتون ..والا من از همش استفاده کردم محصولاتش اصلا هم خوب نبودن .جز فقط ماسک صدفش یکمی خوب بود ..الکی پولامو ریختم دور ..خدا وکیلی الکی ب کسی تضمین ندید ک یه بدبختی بیاد پس اندازشو حروم کنه ..من خواهرم اورده بود همه محصولاتش رو نزدیک به سه چهار ملیون هم تو چن ماه خرید کردم ازش بخدا ارزش هیچ نداشت هی به خوارم میگفتم اونم از مقام بالاترشون میپرسید اونم الکی حرف مفت میزد ک باید چن بار استفاده هی بزنه .هی ما هم دوباره میخریدم بازم هیچ ک هیچ ..فقط موهام ریزش شدید گرفت ..میگفتم این شده میگفت اشتباه شده از این مدل نباید بگیری از این مدل دیگش بگیر هی منم میگفتم جهنم اینم بگیرم رفتم زیر این کار اثرش ببینم فقط هی دورغگو ان ک وسایلشون فروش بره ..ابجیم کلا گذاشتش کنار وقتی دید میخاد ادم دغل باز باشه
{یک عدد ارمی هستم:ارتشبی تی اسانجا و اینجا و همجا} بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜♀️ پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂