2777
2789
عنوان

حرف قشنگ مهناز افشار

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 50 پست
چطور مگه..من در جریان نیستم

ایشون یه پیج فیک رو تو اینستا آوردن که در مورد یه طلبه بود و گفتن که آخوندا زنای ایرانی رو به آغوش عراقیا میفرستند سر همین جنجال یه نفر جوگیر شد رفت دم یه حوضه علمیه و یه آخوند ناشناس را ترور کرد بدون اینکه طرف رو بشناسه و حتی قبلا دیده باشدش

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

مهناز افشار خیلی سعی میکنه خودشو عاقل و روشنفکر نشون بده ولی یه وقتایی سوتی میده 

باد از هر طرف بیاد همون طرف میره اون زمانی که عکسای گلشیفته پخش شده بود یادمه به پدر گلشیفته تیکه سنگین انداخته بود الان باهاش رفیقه قربون صدقه اش میره😊

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهناز افشار خیلی سعی میکنه خودشو عاقل و روشنفکر نشون بده ولی یه وقتایی سوتی میده  باد از هر طر ...

نظری راجب قبل و بعدش ندارم ولی این حرفش خوب بود

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
الان نون تو شعار صلحه انگار😂

آفرین 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
ایشون یه پیج فیک رو تو اینستا آوردن که در مورد یه طلبه بود و گفتن که آخوندا زنای ایرانی رو به آغوش ع ...

من یادمه ولی فقط،مهناز،افشار استوری نزاشت همه جا یهو پر شد حتی بیست و سی هم رفت با اون اخونده که پیج و به نام اون زده بودن مصاحبه کرد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من یادمه ولی فقط،مهناز،افشار استوری نزاشت همه جا یهو پر شد حتی بیست و سی هم رفت با اون اخونده که پیج ...

طرف تو فیلم بعد از قتل به وضوح به خانم افشار اشاره کرد به هر حال ایشون یه سلبریتی نامدار هستن و حرفشون موثره و نباید تو موردی که تخصص ندارن اظهار نظر کنن 

طرف تو فیلم بعد از قتل به وضوح به خانم افشار اشاره کرد به هر حال ایشون یه سلبریتی نامدار هستن و حرفش ...

اها قاتله رو نمیدونستم چی گفته عجب آدم جوگیری بوده 

اها قاتله رو نمیدونستم چی گفته عجب آدم جوگیری بوده 

جامعه پر از آدمای جوگیره و فضای مجازی جای خیلی بدی برای اظهار نظرهای غیر مسئولانه است باید خیلی مراقب بود به خصوص افراد سرشناس و تاثیرگذار

جامعه پر از آدمای جوگیره و فضای مجازی جای خیلی بدی برای اظهار نظرهای غیر مسئولانه است باید خیلی مراق ...

درسته

عه🤔این همه افاده اخرشم ب دزد رفت😒

خودش نه شوهر سابقش زندان بود بعد که آزاد شد انگار رفته المان پیش اینا

عه🤔این همه افاده اخرشم ب دزد رفت😒

اره شوهرش دولتی بود از هلال احمر پول گرفت ک بره آلمان دارو نایاب بیاره ایران رفت ک رفت بعدم اموالش و زد ب تام مهناز و طلاقش داد ک پلیس ایران نتونه مصادره کنه پشت بندشم‌ مناز‌ رفت المان

🌸🩷🪽A:S
اره شوهرش دولتی بود از هلال احمر پول گرفت ک بره آلمان دارو نایاب بیاره ایران رفت ک رفت بعدم اموالش و ...

شوهرش زندان بود