2777
2789
عنوان

اختلاف وزن دوقلوها

5203 بازدید | 29 پست

سلام دوقلو باردارم سونوگرافی داشتم ۳۳هفته و ۴ روز یکی قلهاو وزن ۲۱۰۰ و قل دیگر ۳۳ هفته و سه روز ۱۸۰۰ وزن یکی از قلها چرا اینقدر کمتر شده در حالی که هفته ۲۸ختلافشون ۲۰گرم بود....وزن شون خیلی بده چیکار کنم؟؟نرمال نیست .کسی بوده موقع تولد چند بوده وزن دوقلوهاش

....خورد و خوراکمم زیاد خوب نیست به معدم فشار میاد زیاد نمیتونم بخورم....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

ان شالله صحیح و سالم دنیا بیان عزیزم ناراحت نباش، فقط سعی کن غذاهای مقوی بخوری، گوشت و برنج زیاد بخور، روزی ۳ تا لیوان شیر کیلویی جوشیده بخور... حتما حتما هم به دکترت بگو مولتی ویتامین خارجی قوی برات بنویسه تا بچه ها خوب وزن بگیرن

راستی میشه بگی کوچولوهات همسانن یا غیرهمسان؟ و اینکه توی سونوی چندهفتگی تشخیص دوقلویی دادن؟

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله صحیح و سالم دنیا بیان عزیزم ناراحت نباش، فقط سعی کن غذاهای مقوی بخوری، گوشت و برنج زیاد بخو ...

ممنونم آخه اختلاف وزن دارن دیابتم دارم قندم بالاست....مولتی ویتامین میخورم ولی برنج و نون زیاد دستم باز نیست....غیرهمسان

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

خداحفظشون کنه لیدی میل بخور وزن طبیعی نوزاد متولد شده ۲۷۰۰ الی ۴ کیلو هنوزم ۳ هفته و نیم وقت هست 

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
الان وقتشه وزن بگیرن. نگران نباش.

بحث اختلاف وزنشونه آخه 

بحث اختلاف وزنشونه آخه 

همینکه سالم باشن کافیه من بچه هام جفتشونم ۲۹۰۰ به دنیا اومدن اما یکیشون از دست دادم😔

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
همینکه سالم باشن کافیه من بچه هام جفتشونم ۲۹۰۰ به دنیا اومدن اما یکیشون از دست دادم😔

عزیزم چرا مگه چند هفته زایمان کردین علت؟

خداحفظشون کنه لیدی میل بخور وزن طبیعی نوزاد متولد شده ۲۷۰۰ الی ۴ کیلو هنوزم ۳ هفته و نیم وقت هست&nbs ...

ممنونم عزیزم

عزیزم چرا مگه چند هفته زایمان کردین علت؟

۳۶ هفته مسدود شدن بند ناف یکی از قل ها که دیر فهمیدم ای کاش زودتر فهمیده بودم 

ممنونم آخه اختلاف وزن دارن دیابتم دارم قندم بالاست....مولتی ویتامین میخورم ولی برنج و نون زیاد دستم ...

پس با همون مولتی ویتامین پیش برو ... مولتی خارجی قوی... شیر هم خیلی تاثیرگذاره

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

راستی نگفتی از سونو قلب مشخص شد دوقلو داری؟