2777
2789
عنوان

با پدر خسیس چجوری میشه کنار اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 18 پست
واای پس خداروشکر میکنم من خوب شدم و رفته رفته بهترم میشم  منم از بچگی خسیس و پولدوست بودم ولی ...

چقدر خوبهه که متوجه شدید اشتباهتونو و اصلاحش کردید 

بهترینا رو براتون ارزو میکنم عزیزم ❤

چقدر خوبهه که متوجه شدید اشتباهتونو و اصلاحش کردید  بهترینا رو براتون ارزو میکنم عزیزم ❤

قربونت عزیزم 🙏 همچنین برای شما و پدر بزرگوارتون 🌹

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت چیکار میکنه؟اعتراض نمیکنه؟

مادرم از خواهرام پول میگیره واسه خرج ضروری چیزی 

همش نشسته تو خونه از بی پولی افسرده شده 

اون بیچاره ها هم ندارن و از کارای بابام حرص میخورن 

منم این وسط از لحاظ روحی دارم دغ میکنم 

یه چند ماهیم کار میکردم 

ولی الان انگار خدا رزقمو بسته 

هرچی هی میخوام کار کنم مثلا با طرف هماهنگ میکنم اینا اوکی میشه بعد مشتری کنسل میکنه

یا بخاطر سنم استخدام نمیشم 

با اینکه از بچگی خیلیی تلاش کردم و درس خوندم 

نمیدونم حتما حکمتی توشه که خدا نمیخواد اینروزا کار کنم 

ولی رفتار بابام حالمو داره بهم میزنه

بابا من همش 18 سالمه  مگه یه آدم 18 ساله چقدر میتونه درامد داشته باشه از بچگی جونم درومده با ا ...

دختر عمه بیچاره من از بس شوهر عمم خسیس بود و بهش نرسیده بود تو سن جوونی در حال دوویدن خرد زمین لگنش خرد شد دکترا گفته بودند استخوانای این مثه استخوان‌های یه پیرزن 80 ساله بوده دیگه لگنشو کامل عوض کرد آنقدر عذاب کشید بعدم سر قباله باباش نذاشت ازدواج کنه قباله سنگین میخاست بگیره کسی هم قبول نمی‌کرد برا همین موند الان 40سالشه مجرده. عروساشم آنقدر دربه داغونند بخاطره اینکه میخاست قباله کم بده دو تا دختر دربه داغون برا پسراش گرفت. الانم عمم قرص اعصاب میخوره آنقدر حالش بده خیلیم مظلومه هیچی بهش نمیگه. شوهر عمم به قدری خسیسه که یه چرا تو خونش نمیذاره روشن باشه میگه چراغ تیر برق هست روانیه