امروز بهم زنگ زد گفت نمیخواد و نمیتونه ادامه بده و تموم کرد. میخوام برش گردونم به هر قیمتی که شده چون تو تاپیک قبلی گفتم چرا ... میگن ذکر یا ودود خوبه برای برگشتن و ازدواج با فرد مورد نظر و خاص. کسی انجام داده یا شنیده یا تجربه داره ؟؟ لطفا بهم بگین چطوری باید انجام بدم باید با من ازدواج کنه و نمیشه ولش کنم چون نمیتونم پس نگین ولش کن و فلان و بمان . راه کار بدین چطوری برش گردونم میدونم سخته ولی باید باهاش ازدواج کنم. حداقل ارمش روحی بگیرم و بعد که محرم شدیم نخواست جدا میشیم ... تو رو خدا اگه ذکری دعایی ختمی یا کاری بلدین بگین در ضمن اسم مادرش رو نمیدونم .
دوست عزیز کاملا درکت میکنم بلاخره خواسته هر آدمی قابل احترامه امااز تجربیات بقیه هم کمک بگیر شما بسپار به خدا با ذکر و خوندن سوره یس و ... خدا اگر صلاحه ات باشه برمی گردونه اگر نباشه نخواه که بشه ...
گناهت حق الله بوده از خدا بخواه توبه کن ولی نذار بزور اسمش بره تو شناسنامت از من تجربه دار بشنو دیگه ...
توبه کردم خیلی زیاد اما اگر خدا قبول کنه بازم پیش خودم گناهکارم و عذاب میکشم برای همین میخوام محرم بشیم بعد پاکش کنم از زندگیم اینطوری حداقل پیش خودم کمتر شرمسارم