2789

دوست عزیز کاملا درکت میکنم بلاخره خواسته هر آدمی قابل احترامه امااز تجربیات بقیه هم کمک بگیر شما بسپار به خدا با ذکر و خوندن سوره یس و ... خدا اگر صلاحه ات باشه برمی گردونه اگر نباشه نخواه که بشه ... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گناهت حق الله بوده از خدا بخواه توبه کن ولی نذار بزور اسمش بره تو شناسنامت از من تجربه دار بشنو دیگه ...

توبه کردم خیلی زیاد اما اگر خدا قبول کنه بازم پیش خودم گناهکارم و عذاب میکشم برای همین میخوام محرم بشیم بعد پاکش کنم از زندگیم اینطوری حداقل پیش خودم کمتر شرمسارم

کامل و چهار بار

مخاس ن.ی

چرا گل میخوری واقعا؟

این همه شکست خوردن بس نبود؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
کامل و چهار بار

اونوقت چرا خام‌شدی هیچی نشده باهاش رابطه برقرار کردی 😩

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
توبه کردم خیلی زیاد اما اگر خدا قبول کنه بازم پیش خودم گناهکارم و عذاب میکشم برای همین میخوام محرم ب ...

اشتباه نکن تا الان اشتبا کردی تکرارش نکن اون ادم اشتباهه

چند سالته؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ینی چی

که مث ایشون نرن دعا جادوبگیرن براش 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
کامل و چهار بار

میدونم برا نصیحت دیگه دیره ولی اخه چرا،،،،

باز خدا ارحم الراحمینه

ولی این ذکر برا محبت زن وشوهر هستش،،،من هر روز روزی 

۱۰۰ بار میگم و واقعا تاثیر داره

حالا نمیدونم برای شما داشته باشه یا نه

ولی از خدا بخواه که کمکت کنه اون هیچ وقت بنده هاشو ول نمیکنه

خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺