2789
عزیز من دختر خووب چیزی و بزور از خدا نخواه منم یروزی کاری ک تو میکنی و کردم بزور اسمون و ب رمین دوخت ...

مسله من فرق میکنه عزیزم من بهش اعتماد کردم برام خیلی سخته که بار این گناه رو بکشم باید محرم بشیم بعد دیگه باهاش نمیمونم رسمی میرم بیرون از زندگیش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان خیلی اسیب دیدم از صبح دارم گریه میکنم حداقل اسم محرم بیفته روم بهتره پیش خودم از خودم شرم نمیکن ...

الهی 😞 خدا کمکت کنه. ولی اصلا فکر جادو دعا اینا نباش خیلی بده برای خودت بدتر 

🍏سرگروه سبز 🍏.  وزن فعلی ۵۵ وزن هدف 52
نگووو بخدا روزی صدبار میگم کاش حسرت ب دل مونده بودم کاش ارزو ب گور‌ میبردم فقط ب هرکی میرسم میگم هیچ ...

خوبه رسیدی اگه نرسیده بودی همش حسرت میخوردی حالا هم میشه جدا بشی مسله اینه که رسیدی من باید باهاش ازدواج کنم چاره ای ندارم

رابطه داشتین؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

مسله من فرق میکنه عزیزم من بهش اعتماد کردم برام خیلی سخته که بار این گناه رو بکشم باید محرم بشیم بعد ...

گناهت حق الله بوده از خدا بخواه توبه کن ولی نذار بزور اسمش بره تو شناسنامت از من تجربه دار بشنو دیگه هرجور خودت میدونی عزیزم 

عزیز من دختر خووب چیزی و بزور از خدا نخواه منم یروزی کاری ک تو میکنی و کردم بزور اسمون و ب رمین دوخت ...

بهم رسیدید؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

با ذکر نمیشه کاری کرد فقط با دعا میشه اگه بهت بگیره

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم