2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت چهلم مامانت که بگذره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 37 پست
دقفیفا. من که دیگه اشکم هم نمیاد. حس میکنم خودم هم مردم. قدمهامو روی زمین حس نمیکنم. خیلی زودتر از م ...

وآقعا خدا صبرت بده منم داغ دیدم الان ۳ سال میگذره ولی لحظه ای فراموشم نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچت و خواهرت چطوری فوت کردن

خواهرم با یه سردرد ، بچم اشتباه پزشکی، مادرم با یه عفونت ساده و افت فشار خون

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
چهار سال پیش خواهر ۲۹ ساله ام رفت. یازده ماه پیش پسر سه روزه ام و یازده روز پیش مادر نازنینم....

عزیزم حال و احوالت چطوره

منم مث شما چشم انتظار بچم 

سیو شش سالمه 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
عزیزم حال و احوالت چطوره منم مث شما چشم انتظار بچم  سیو شش سالمه

سللام گلم. خدا به من یه دختر داد.الان یک ماهه. ان شاالله خدا به خودت بده خیلی زود.برات دعا میکنم عزیزم

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
سللام گلم. خدا به من یه دختر داد.الان یک ماهه. ان شاالله خدا به خودت بده خیلی زود.برات دعا میکنم عزی ...

الهی😍😍😍😍شکر خداااا🤲🏻🤲🏻🤲🏻

مبارکت باشه دوستم

برا منم دعا کن دیشب خاب میدیدم دو قلو اوردم الان اومدن سایت تعبیرش نی نی شما شد😍😍😍

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺