2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت چهلم مامانت که بگذره...

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوند رحمت کنه عزیزانت به حرف اون بی عقل فهم محل نده مادر خواهر خودشم کاری بشن همینجوره لابد

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...
فک میکنه داره دلداری میده ولش کن در کت میکنم خودم داغ عزیز دیدم این حرفا بیشتر ادمو ناراحت میکنه ولی ...

یه چیزی شنیده بی اینکه درکش کنه و تجریش کنه همش میگه. آخه مگه آدم گیرنده دیجیتال هست که تنظیماتش سر چهلم تنظیم باشه و بعد سیگنالش قطع بشه.

مادر یک فرشته آسمانی و نازنین دختری که هدیه خداست برای آرامش قلب سوخته ام
چهار سال پیش خواهر ۲۹ ساله ام رفت. یازده ماه پیش پسر سه روزه ام و یازده روز پیش مادر نازنینم....

عزیزدلم

خیلی ناراحت شدم برات😢

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
رسمه میگن  داغ ندیده  نمیدونه ما هم با عزیزانمون دفن میشیم

دقفیفا. من که دیگه اشکم هم نمیاد. حس میکنم خودم هم مردم. قدمهامو روی زمین حس نمیکنم. خیلی زودتر از مرگم مردم...

چهار سال پیش خواهر ۲۹ ساله ام رفت. یازده ماه پیش پسر سه روزه ام و یازده روز پیش مادر نازنینم....

خدا ب دلت آرامش بده ....روحشون شاد ...اون بنده خدا میخواد دل داریت بده قصد بدی نداره ولی بهتر از  این بلد نییت 

اللهم عجل لولیک الفرج 
خدا بیامرزشون اون‌میخا دلداریت بده حالا طرز بیان کردن هرکی ی جوره ولی این واقعیت دنیاس با مرور ...

انشاالله هیچکس دچار شرایط من نشه.مرور زمان چیزی از داغ عزیز کم نمیکنه فقط وقتی یه داغ دیگه اضافه میشه انگار قطعات وجود آدم ریز ریز میشه بین رفتگانش. ذهن و روح منم تقسیم شده بین مادرم، خواهرم و بچم...