2777
2789

بچه ها منو شوهرم یه بحثای ناجوری داشتیم که کار کشید به خانواده شوهرم و البته خانواده خودم در جریان نیستن 

ولی خب آشتی کردیم و برگشتیم سر خونه زندگیمون 

حالا شوهرم میگه می‌خوان سند هایی که بنام منه رو منتقل کنن بنام یکی از اعضای دیگه ی خانواده و اینکه همسرم چون مشکل داریم در بارداری میگه دیگه دکتر نمیام و سوم اینکه طلاهامو هم برده و نمی‌ده دیگه 

منم میگمش با این وجود دیگه تو داری محکم کاری میکنی و ن بمن ن به زندگیمون اعتمادی نداری 

ولی اون رد می‌کنه حرفامو 

شما باشین چکار می کنید 

درضمن می‌خوام دیگه خونه باباشم نرم چون  رفتارشان رو دیدم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بحثتون سر چی بوده ؟

بحثای بیخودی که کش پیدا کرد و نه من کوتاه میومدم نه اون 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
واییییی تورو قران‌سند رو نزنی بنامش میخواد بدبختت کنه چشماتو باز کن به هیچچچچچچ وجه بهش اعتماد نکن ا ...

سندی بنام من نیس

خوب واضحه ه اعتمادی در کار نیست دیگه‌

چی رو انکاررمیکنه؟

طلاهای تو رو برای چی برداشته؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

همینه دیگه کار ک بیخ پیدا کنه و ب خانواده ها برسه همین میشه،شما هم‌قبل همه برو مهرت رو بزلر اجرا تا نتونن ب نام کنن،اگه گفتن چرا بگد ب همون علت شما،،بزلر تو خمون مرحله اجرا بمونه چون بعد اون تاریخ نمیشه بنام کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خوب واضحه ه اعتمادی در کار نیست دیگه‌ چی رو انکاررمیکنه؟ طلاهای تو رو برای چی برداشته؟

میگه اگر بخوای طلاهاتو میارم دکتر هم میام در نهایت ولی خانواده ام تصمیشون به تو ربطی نداره 

تو عنوان قید کردی ک هست وا

نه گفتم شوهرم میگه...ینی به نقل از شوهرم گفتم